Oeteldonkstijl

Oeteldonk waaier - La ma waaien

La ma waaaaien, la ma waaaaieeennnnn!

Lama waaieen, la ma waaaieeeenn! Heb je het ook altijd zo warm in de kroegen doordat iedereen hutje mutje op elkaar staat? Dan is deze coole waaier echt iets voor jou! Wapper jezelf wat koelte toe wanneer je binnen staat en zo kun je nog uren door!

Oeteldonkse kleding voor iedereen

Oeteldonk is voor iedereen! Carnaval in Den Bosch staat voor gezelligheid en verbroedering. Bosschenaren zijn opgegroeid met Oeteldonkse kleding. Het rood, wit en geel zit in het hart. Echter zijn er ook veel gasten van buiten Den Bosch en buiten Brabant voor wie carnaval en Oeteldonk minder traditie met zich mee brengen. Wij richten ons op iedereen die mee carnaval viert in Den Bosch. Ons doel is om iedereen zich te laten kleden in Oeteldonkstijl.

De Oeteldonkse waaien tegen de laagste prijs

We bieden niet alleen een ruim assortiment aan Oeteldonk emblemen en accessoires. We bieden ze ook nog eens aan voorde laagste prijs van Nederland. Ziet u deze waaier of onze Oeteldonk sjaal bijvoorbeeld ergens anders goedkoper? Laat het ons dan weten, dan passen wij de prijs direct voor je aan! Op werkdagen voor 18:00 uur besteld, is morgen al in huis!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 305
9.2
305 Beoordelingen
"Uitstekend
Ergste keer wat besteld. Snel en correct geleverd !!"
4.95