Oeteldonkstijl

Gebreide Oeteldonk muts ogen

Super leuke muts voor bij je carnavalsoutfit!

In Oeteldonk gaan de mensen verkleed in boeren kiel of jas met Oeteldonk emblemen. Vaak gaat dit ook gepaard met een Oeteldonk sjaal of Oeteldonk handschoenen of natuurlijk allebei! Het leukste is natuurlijk om je outfit zoveel mogelijk te versieren met de Oeteldonkse kleuren; rood, wit en geel. Gelukkig hebben wij veel te bieden zoals deze leuke muts met ogen! Net even anders dan onze beanie en grofgebreide muts.

Geen entree zonder Oeteldonkse artikelen

Zoals vaker vermeld loopt iedereen in Oeteldonk rond in Oeteldonkse kleding. Deze kleding is bijna verplicht om de Bossche horecagelegenheden binnen te kunnen komen. Carnavalvierders met afwijkende kleding worden vaak aan de deur geweigerd. We begrijpen dat je je wellicht net even iets anders wil kleden dan de meeste mensen. Daarom is deze muts een leuke toevoeging aan je outfit. Zo blijft je origineel!

Oeteldonk artikelen; vandaag voor 18:00 uur besteld = morgen in huis!

De kop verraadt het al. Wanneer je bij ons op werkdagen voor 18:00 uur een bestelling plaatst, heb je het de volgende dag al in huis! Wij streven naar een snelle verzending en we begrijpen dat je niet al te lang op je mooie spulletjes wilt wachten! Daarnaast leveren wij onze producten ook met de garantie op de laagste prijs van Nederland. Ziet u deze muts ergens anders goedkoper? Laat het ons dan vooral weten, dan passen wij direct onze prijzen aan.
9.2
263 Beoordelingen
"Super snel en keurig geleverd
Prima"