Oeteldonkstijl

Oeteldonks feesthoedje met pailletten

Zeer leuk rood-wit-geel hoedje om uw Oeteldonk outfit compleet te maken!

Iedereen in Nederland kent Oeteldonk inmiddels. Echte feestvierders hebben zichzelf al eens ondergedompeld in deze ultieme feestvreugde. En wanneer je eenmaal feest bent wezen vieren in het prachtige Oeteldonk, dan wil je niks anders meer. Oeteldonk staat voor bier drinken met onbekende, in de polonaise met de gehele kroeg en voor de ultieme vorm van gemoedelijkheid. Oeteldonk staat ook voor de Oeteldonkse sjaal en het jasje met de Oeteldonkse emblemen. Maar Oeteldonk staat ook voor rood-wit-geel, de kleuren die heel de stad overnemen!

Oeteldonk hoedje in de prachtige Oeteldonk kleuren!


Zoals gezegd draait alles in Oeteldonk om rood-wit-geel. Deze kleurcombinatie is absoluut heilig in de bruisende Bossche binnenstad. Alles en iedereen is helemaal verkleed in deze kleuren. Zo is dit hoedje de ultieme toevoeging aan uw gebreide Oeteldonkse sjaal en uw jasje met Oeteldonkse embleempjes. Dit is de rood-wit-gele finishing touch van uw Oeteldonkse outfit!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 290
9.2
290 Beoordelingen
"Snelle levering!
Na de bestelling had ik het bestelde binnen 2 dagen al in huis! Ik werd goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling!"
3.99