Oeteldonkstijl

Oeteldonk body jewels

Fleur je gezicht op met deze prachtige Oeteldonk glitterstenen!

Oeteldonk body jewels
Oeteldonk is dé carnavalshoofdstad van Nederland. In Oeteldonk gaat aller er een beetje anders aan toe. Zo hebben we in Oeteldonk geen raad van 11 en roepen we geen alaaf. Daarnaast kleden de Oeteldonkers zich anders dan de mensen uit bijvoorbeeld Eindhoven of Tilburg. In Oeteldonk loopt iedereen rond in een boeren kiel of jas met daarop vele Oeteldonk emblemen. Daarnaast draagt bijna iedere Oeteldonker een Oeteldonk sjaal om hun nek.

Oeteldonk kleding en Oeteldonk body jewels

De Oeteldonk body jewels kunnen gemakkelijk op, bijvoorbeeld het gezicht, geplakt worden door middel van de plak-achterkant. Plaats ze bijvoorbeeld onder je ogen voor een subtiel, maar prachtig effect! Naast de gewoonlijke Oeteldonk kleding bieden deze Oeteldonk glitter steentjes een leuke toevoeging aan je Oeteldonk kleding!

Oeteldonkstijl biedt jou de beste prijs op je Oeteldonk body jewels!

Oeteldonkstijl.nl importeert grotendeels van hun producten uit het buitenland vanuit de rechtstreekse fabriek. Dit wordt op grote schaal geïmporteerd en daardoor worden er grote schaalvoordelen gecreëerd. Hier komt nog is bij op dat er geen groothandel tussen de fabriek en Oeteldonkstijl zit. Al deze marges worden doorgerekend in onze verkoopprijs.
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 157
9.1
157 Beoordelingen
Ook iets voor jou?
Oeteldonk armbandje Oeteldonk kleding

Oeteldonk siliconen armbandje

Een mooi sieraad om je pols is nooit verkeerd, en wat is nou mooier dan een Oeteldonk armbandje?!

Vanaf
0,99
Per stuk
Oeteldonkszweetbandje

Oeteldonk Zweetbandje

Zweetbandjes in de Oeteldonkse kleuren maken uw carnavalskleding helemaal compleet!

Vanaf
1,95
Per stuk
0.99