Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonk shotglaasjes aan lint

Oeteldonk lintje met een rood, wit en geel shotglaasje!

Beschrijving

Feest in Oeteldonk is uniek. Nergens ter wereld wordt er feest gevierd zoals dat in Oeteldonk gebeurd. Mensen staan gezamenlijk in de polonaise, hossen met zn allen in de kroeg en iedereen is bevriend met iedereen! Jong en oud staan met elkaar te lachen en iedereen staat je sjansen. Oeteldonk wint dan ook enorm aan populariteit in heel Nederland. Vanuit alle uithoeken van het land trekken feestgangers richting de Bossche binnenstad om deel te nemen aan dit ultieme feestgedruis. Oeteldonk is dan ook met stip carnavalsstad nummer 1 in Nederland!

DE Oeteldonk shotjesketting!


Deze unieke Oeteldonkse shotjesketting is gemaakt van een prachtig Oeteldonk lint met daaraan drie shotjesglazen bevestigd; uiteraard in de bekende kleuren rood, wit en geel! Wanneer je deze ketting om hebt in de binnenstad is het nog makkelijker om een slokje te nemen van je favoriete drankje. Wanneer jij en je vrienden deze Oeteldonk shotketting om hebben, kunnen jullie zelfs drankspelletjes spelen wanneer je in de Bossche binnenstad staat te genieten van het feestgedruis!

Details

Deze ketting met shotglaasjes hebben de volgende kenmerken:

- De ketting heeft een omtrek van 1 meter
- Het lint heeft de kleuren rood, wit, geel
- Aan het lint zitten drie shotglaasjes bevestigd
- De drie shotglaasjes hebben de kleuren rood, wit, geel
- De inhoud van de shotglaasjes is 2,5cl

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.