Oeteldonkstijl

Oeteldonk shotglas aan lint

We houden van Oeteldonk! Jij ook? laat het zien met dit Oeteldonkse hart op een shotglas aan lint!

Tijdens carnaval staan muziek, feesten en drankjes centraal. Maar in Oeteldonk is er nog iets anders gaande dan alleen die drie factoren. In Oeteldonk wordt op zondag prins Amadeiro binnengehaald op het station. Deze prins is dan de volgende 3 dagen "heerser" van Oeteldonk. Naast prins Amadeiro is er nog een heel aanvullend rollenspel gaande. Naast dat dit hele rollenspel natuurlijk belangrijk is voor de Oeteldonkse tradities, is een goed feestje natuurlijk ook belangrijk! Dit doe je op de Oeteldonkse manier: Met een boeren kiel of jas aan met daarop vele Oeteldonk emblemen, en een Oeteldonk sjaal om je nek!

Het Oeteldonk shotglaasje als aanvulling van je Oeteldonk kleding

Het Oeteldonk shotglaasje aan lint is een perfecte aanvulling aan je Oeteldonk kleding! Op deze manier heb je altijd je eigen shotglaasje bij de hand om op elk gewenst moment een shotje te kunnen doen om jezelf warm te houden! Daarbij past dit shotglaasje perfect bij de rest van je Oeteldonk kleding! Op het shotglaasje staat namelijk een rood, wit, geel hartje met daarin het woord "Oeteldonk"! Het lint waar dit shotglaasje aan hangt heeft natuurlijk ook de Oeteldonkse kleuren.

Oeteldonk shotglas aan lint bij oeteldonkstijl.nl

Op Oeteldonkstijl.nl heb je altijd de beste prijs voor de beste kwaliteit! We importeren de meeste van onze Oeteldonk producten rechtstreeks vanuit de fabriek naar Nederland! Dit doen wij enorm grootschalig, hierdoor ontstaan grote schaalvoordelen waardoor we onze prijzen laag kunnen houden! Naast de het voordeel van de lage prijzen, heeft het grootschalig inkopen van Oeteldonk kleding en emblemen nog een voordeel: We hebben alles op voorraad! En dit resulteert dan weer in snelle levering. Wanneer je vóór 18:00 besteld, heb je het de volgende dag in huis.
9.2
263 Beoordelingen
"Super snel en keurig geleverd
Prima"