Oeteldonkstijl

Oeteldonk siliconen armbandje

Een mooi sieraad om je pols is nooit verkeerd, en wat is nou mooier dan een Oeteldonk armbandje?!

Oeteldonk is de afgelopen jaren steeds populairder geworden, steeds meer mensen komen van buiten Den Bosch om dit mooie feest met ons te vieren. Helaas zijn deze mensen niet altijd op de hoogte van de Oeteldonkse tradities. In Oeteldonk gaat het er namelijk iets anders aan toe dan in de andere carnavalssteden. In Oeteldonk draagt iedereen een boeren kiel of jas met daarop velen Oeteldonk emblemen. Daarnaast hangt er bij de echte Oeteldonker ook een Oeteldonk sjaal om zijn/haar nek.

Aanvulling op de traditionele Oeteldonk kleding

Naast de traditionele Oeteldonk kleding zoals de kiel met Oeteldonk emblemen en de Oeteldonk sjaal zijn er nog veeeel meer Oeteldonk accessoires! Zo heb je bijvoorbeeld dus dit Oeteldonk siliconen armbandje! Een leuk kleinigheidje om te laten zien dat jij een echte Oeteldonker bent! Daarbij is dit armbandje ook leuk om te dragen zonder dat je de stad in gaat. Draag het voor de carnval begint om alvast een beetje zin te krijgen. En na carnaval om nog even na te genieten van die aantal prachtige dagen.

Het Oeteldonk armbandje en andere Oeteldonk accessoires tegen de laagste prijs van Nederland

Koop jij al jaren je producten bij Oeteldonk winkels in Den Bosch? Grote kans dat je dan al die tijd teveel betaald hebt. Op Oeteldonkstijl.nl weet je dat je nooit teveel betaald voor jou Oeteldonk kleding en Oeteldonk emblemen! Wij importeren namelijk de meeste producten uit ons assortiment geheel zelf! En dit doen we rechtstreeks vanuit de fabriek. Op deze manier zitten er geen tussenhandelaren tussen die de prijs verhogen. Al deze marges rekenen we weer door naar de klant! Zo heb jij dus altijd de beste prijs, voor de beste producten!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 263
9.2
263 Beoordelingen
"Super snel en keurig geleverd
Prima"
0.99