Oeteldonks kroko spelleke

Het perfecte spelletje voor op straat tijdens carnaval in Oeteldonk! Shotglaasjes inbegrepen!

krokospel oeteldonk feestartikelen drankspel oeteldonk goedkope Oeteldonk artikelen
Wie kent het spelletje niet? Je moet je vinger in de bek van de krokodil stoppen en als je niet op tijd je vinger weghaalt, dan ben je af… of in dit geval moet je een shotje drinken. HET krokodillen spel voor volwassen dus. Met dit spelletje om je nek hoef je je in ieder geval nooit te vervelen op straat. Wie gaat er winnen?

Oeteldonkse tradities

Al jaren lang wordt er in Den Bosch carnaval gevierd. Sinds 1882 heet Den Bosch tijdens carnaval Oeteldonk. Sinds dit jaar zijn er een hele hoop tradities geboren die we nu nog steeds naleven tijdens het Bossche carnaval. Enkele voorbeelden hiervan zijn het dragen van een boerenkiel of jas met allerlei Oeteldonk emblemen, het dragen van een Oeteldonk sjaal

Oeteldonks kroko spelleke bij Oeteldonkstijl.nl

Bij Oeteldonkstijl heb je altijd de beste prijs voor de beste kwaliteit. We importeren de meeste van onze Oeteldonk producten rechtstreeks vanuit de fabriek naar Nederland. Dit doen wij grootschalig waardoor we altijd direct uit voorraad kunnen leveren en schaalvoordelen hebben waardoor we altijd de laagste prijs kunnen beiden. Dit resulteert in een snelle levering. Wanneer je op werkdagen voor 16:00 uur bij ons besteld, heb je het de volgende dag al in huis!