Oeteldonkstijl

Gebreide Kruikenstad sjaal

Gebreide Kruikenstad sjaal voor een fantastische carnaval in Tilburg!

Het centrum van Tilburg wordt omgedoopt tot Kruikenstad in de weken van carnaval. Feestende mensen, vele glazen bier en het oranje-groen beheersen het straatbeeld! Kruikenstad is een landelijk begrip aan het worden en de drukte neemt dan ook ieder jaar verder toe! Maar wat trek je nou precies aan wanneer je Kruikenstad induikt?

Kruikenstad sjaal de basis voor je Kruikenstad outfit!

De Kruikenstad sjaal is de nummer 1 prioriteit wanneer je van plan bent carnaval te gaan vieren in Tilburg. Maar hoe ziet een complete Kruikenstad outfit er precies uit dan? Zoals gezegd is de groen-oranje Kruikenstad sjaal de basis voor je outfit! Onder de sjaal draag je een boerenkiel of een carnavalsjas met daarop je eigen gekozen Kruikenstad emblemen! Eigenlijk ben je dan al voor 90% klaar. Voeg wat leuke accessoires toe en je bent klaar om je volledig in het Tilburgse feestgedruis te gaan storten!

Kruikenstad sjaal kopen tegen de laagste prijs van Nederland!

Ben je opzoek naar een Kruikenstad sjaal voor komende carnaval? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij kopen de sjaals dermate grootschalig is, dat we altijd tegen de laagste prijzen van de Benelux kunnen leveren! Een bijkomend voordeel van onze grootschalige inkoop, is dat we de Kruikenstad sjaal altijd direct vanuit onze voorraad kunnen leveren. Vandaag voor 18:00 uur je sjaal of andere Kruikenstad artikelen kopen, morgen al bij je in huis!


Warning: file_get_contents(/home/oetel/domains/oeteldonkstijl.nl/private_html/_Images/icon-ardn.svg): failed to open stream: No such file or directory in /home/expotis/domains/cms.expotis.nl/public_html/shared_pages/product_detail.php on line 89
Meer info

Warning: file_get_contents(/home/oetel/domains/oeteldonkstijl.nl/private_html/_Images/icon-arup.svg): failed to open stream: No such file or directory in /home/expotis/domains/cms.expotis.nl/public_html/shared_pages/product_detail.php on line 90
Minder info
9.2
607 Beoordelingen
"Snel bezorgd Mooi materiaal en snel bezorgd"