Oeteldonkstijl
Breng nu jouw stem uit!
2 nov 2022 | Geschreven door:

Breng nu jouw stem uit!

In de afgelopen weken hebben we enorm veel toffe inzendingen gekregen voor onze designwedstrijd. Zoveel kanshebbers dat we hier op kantoor maar niet tot een top 10 konden komen. Na eindeloos discussiëren over welke emblemen thuishoorde in de top 10, zijn we tot een beslissing gekomen dat we geen top 10 maar een top 12 moesten uitbrengen.

Onderstaand vind je alle emblemen en ontwerpers die het geschopt hebben tot onze top 12. Al deze emblemen maken nog kans op de hoofdprijs van €500 shoptegoed. Maar nu is het tijd voor jullie stem! Jullie kunnen doormiddel van het uitbrengen van jullie stem bepalen welk embleem er wint en wie er vandoor gaat met de felbegeerde hoofprijs van €500 shoptegoed! Je kan stemmen t/m 10-11. Op 11-11 zullen wij de winnaars van de designwedstrijd bekend gaan maken.

Klik hieronder en stem op het nummer van jouw favoriete embleem. Stem jouw favoriet naar de hoofdprijs! Aan het einde van het stemmen ontvang je als bedankje een kortingscode van 11% die je kan besteden in onze webshop.

Top 12 Oeteldonk emblemen

Via het contact formulier onderstaand kan je geen geldige stem uitbrengen. Klik daarvoor op de button bovenaan de pagina!

Schrijf een reactieReacties

Sebine Zoethout 17 feb '23

Ik komet de rolstoel, ik heb MS. Maar ik ga CARNAVAL VIEREN.

> Reageren