Oeteldonkstijl
Designwedstrijd
13 sep 2022 | Geschreven door:
Designwedstrijd, Emblemen, Ontwerpen, Oeteldonk,

Designwedstrijd

Goed nieuws, de top12 is bekend. Benieuwd, klik op de button hieronder!

Wil jij meer weten over de Oeteldonk embleem designwedstrijd? Dan zit jij op de juiste pagina! Hier lees je wat de voorwaarden zijn om mee te kunnen doen aan de designwedstrijd. Verder geven we ook enkele tips die jou al een kleine voorsprong geven op de concurrentie! ;)

oeteldonk emblemen goedkoop

Wat zijn de voorwaarden?

Jouw design dient uniek te zijn. Hiermee bedoelen we dat jouw design zelf gemaakt moet zijn en dus nog niet bestaat. Uiteraard is het wel toegestaan om op een leuke trend in te spelen zoals een relevante meme, een relevant nummer of een andere hype.

Het design zelf dient ook aan een aantal eisen te voldoen. Zo mag het design niet uit meer dan 9 kleuren bestaan omdat het anders lastig geproduceerd kan worden. Verder moet het design uiteraard Oeteldonk gerelateerd zijn, denk bijvoorbeeld aan: Oeteldonkse kleuren, een kikker of typische Oeteldonkse uitspraken. Voor de Oeteldonkse kleuren adviseren we het volgende aan te houden:

- Rood: #E60000 - C0 M100 Y100 K10
- Wit: #FFFFFF - C0 M0 Y0 K0
- Geel: #FFCC00 - C0 M20 Y100 K0

Feitje: Wist jij als je bomvol ideeën zit dat je meerdere inzendingen mag doen per persoon? Ja zeker, je leest het goed! Hoe meer hoe beter!

Hoe lever ik het design in en tot wanneer kan ik het inleveren?

Op het moment dat je tevreden bent over jouw Oeteldonk embleem is het tijd om je design in te gaan leveren. Je inzending kan je sturen naar info@oeteldonkstijl.nl met als onderwerp “Designwedstijd + voor- en achternaam”. De ontwerpen dienen ingeleverd te worden als PNG en PDF. De titel van de bestanden mogen dezelfde naam hebben als het onderwerp van de mail.

Alle designs dienen uiterlijk op 24 oktober ingeleverd te zijn. Mocht je vragen hebben over het inleveren hiervan kan je ook contact opnemen met info@oeteldonkstijl.nl.

Hoe worden de winnaars bekend gemaakt?

Ons Oeteldonkstijl team zal tussen alle inzendingen de 10 mooiste emblemen uitkiezen. Welke 10 emblemen dat zijn zullen we bekend maken op woensdag 2 november via onze sociale kanalen en uiteraard op onze website. Via onze site kan je vervolgens stemmen op het embleem dat jij het mooiste vindt!

Op 11-11 zullen wij via onze sociale media kanalen de top 3 bekend maken! Ben jij een van deze winnaars nemen we uiteraard ook contact met je op.

Wat kan je allemaal winnen?

Alle emblemen die in de top 10 belanden winnen sowieso 10 emblemen van het eigen ontwerp. Op die manier kan je jouw embleem aan je volledige vriendengroep uitdelen.

De hoofdprijzen

- Het embleem dat de uiteindelijke nummer 1 is geworden ontvangt maar liefst €500,- gratis shoptegoed bij Oeteldonkstijl.nl.
- Het embleem dat de uiteindelijke nummer 2 is geworden ontvangt €100,- gratis shoptegoed bij Oeteldonkstijl.nl.
- Natuurlijk moeten we nummer 3 niet vergeten want deze ontvangt €50,- gratis shoptegoed bij Oeteldonkstijl.nl.

Al het gewonnen shoptegoed kan je uitgeven op www.oeteldonkstijl.nl en dient in één keer uitgegeven te worden. Daarnaast dient het shoptegoed besteed te worden op uiterlijk 1 februari.

Laatste tips en informatie

Onderstaand vind je nog eens de belangrijkste spelregels van de designwedstrijd. Daarnaast willen we jullie heel erg veel succes wensen met het designen van jullie embleem! Wij zijn mega benieuwd naar de resultaten. Mocht je nog wat laatste inspiratie nodig hebben, kijk dan eens tussen onze Oeteldonk emblemen. Succes Oeteldonkers!

!Let op! Deze designwedstrijd is een initiatief van Oeteldonkstijl.nl en geen onderdeel van de Oeteldonkse club.

Spelregels designwedsrijd

* Alle ingezonden ontwerpen mogen (commercieel) gebruikt worden door Brego Entertainment Group BV.
** Als jij je design instuurt ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Schrijf een reactieReacties

Fabienne van de graaf 12 okt '22

Deze actie is echt geweldig lijkt. Carnaval is dr leukstste feest jaar die er is

> ReagerenWM vreeke 27 sep '22

lekkerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

> ReagerenJesse Van De Nieuwenhuijzen 21 sep '22

Ik en mijn vriend willen dit graag winnen om ons jasje nog mooier te maken

> Reageren