Oeteldonkstijl
Een tas voor iedereen. Welke tas vind jij het leukst!
26 jan 2017 | Geschreven door:

Een tas voor iedereen. Welke tas vind jij het leukst!

Iedereen heeft een andere smaak wat betreft tassen. Dat zie je vaak terugkomen met evenementen die je echt je eigen laten zijn. Denk bijvoorbeeld aan carnaval, daar kleed je je als iemand die je leuk vindt en kun je helemaal losgaan daarmee. Heel je fantasie kan je daarin kwijt.

De tas die door bijna alle vrouwen gebruikt wordt

Elke vrouw heeft minimaal één handtas in haar kast staan. Of die gebruikt wordt of niet maakt dan ook niet uit, maar je hebt hem wel. Sommige hebben er zelfs meer dat is dan weer het geval als je een liefhebber bent van een handtassen. Een handtas moet echt handig zijn voor het moment. Vaak zijn ze gewoon heel mooi alleen niet per se heel praktisch.

Als je uit eten gaat dan is een handtas leuk om mee te nemen. Als je uitgaat bijvoorbeeld is het veel minder handig. Je wilt dan liever een klein tasje dat je makkelijk bij je kan houden steeds. Ook is een handtas wel groot dus is het niet per se nodig om dat mee te nemen op bepaalde momenten.

De meest handige en fijne tas

Het is niet misschien de mooiste optie of echt een fashion icoon, toch is de rugzak wel de fijnste optie om te hebben. Je hebt niks in je handen steeds en je armen worden ook niet moe van een zware tas. Je rug kan daar weer meer hebben dus is dat fijner om daar zware dingen te tillen. Rugzakken heb je ook in een dames rugzak variant. Die zijn dan wat vrouwelijker gemaakt.

Rugzakken zijn ook handig voor feestjes buiten of bijvoorbeeld een festival, carnaval f koningsdag. Je kunt er veel in kwijt en je handen hou je gewoon lekker vrij dan. Je kunt ook voor anderen er wat in doen en dan wisselen steeds wie hem draagt. Je extra vest past erin als je buiten bent en het wordt later wat kouder.

School tassen zijn ook heel handig om te gebruiken. Ook daar past natuurlijk veel in omdat die tassen ervoor gemaakt zijn om voor school te gebruiken. Er moet veel inpassen en gezien het voor jongeren is moet het er ook nog een beetje leuk uitzien. Ben je meer op zoek naar dat soort tassen dan kun je inderdaad beter daarnaar kijken.

Ook voor thema feesten is het leuk om naar een schooltas te kijken. De tassen hebben vaker toch meer een thema. Gezien het voor tieners is en de tassen dan wat gezelliger worden gemaakt. De tassen voor volwassenen zijn vaak wat neutraler en serieuzer. Waar niks mis mee is, maar als je een leuke outfit hebt voor carnaval dan moet je een bijpassende tas. Waarschijnlijk gaat een normale rugzak dat niet zijn.

Schrijf een reactie