Oeteldonkstijl
Geen Oeteldonk, maar wat dan wel?!
25 jan 2021 | Geschreven door:

Geen Oeteldonk, maar wat dan wel?!

Waar we vorig jaar nog hossend door de Bossche straatjes liepen, daar is het nu stil. Verlaten. Het altijd bruisende en bourgondische Den Bosch ligt er triestig bij. In Brabant brandt er altijd ligt, aldus Guus. Maar nu even niet. Natuurlijk is carnaval in Oeteldonk onvervangbaar, maar wat kunnen we doen in deze (letterlijke en figuurlijk) donkere dagen? Wij zetten de alternatieven voor je op een rijtje.

Oeteldonk livestream

Een van de betere alternatieven tijdens carnaval is om zo dicht mogelijk bij het Oeteldonk gevoel te blijven, en dat kan met de Oeteldonk Livestream! Er worden verschillende livestream initiatieven opgezet met Oeteldonkse muziek, Bossche artiesten, leuke prijzen, een Oeteldonk bingo en nog veel meer gekkigheid zoals je met Oeteldonk ook gewend bent!

Om volgend jaar niet helemaal ontwenningsverschijnselen te krijgen, is dit zeker een aanrader! Zie het als een opwarmertje voor volgend jaar!

Oeteldonk Goldmember!

Natuurlijk heb je dit jaar minder trek om te shoppen voor Oeteldonk. Maar wanneer je slechts een item zou willen kopen, laat het dan deze Oeteldonk Goldmember coltrui zijn! Met deze limited edition coltrui zijn. We hebben een Oeteldonk coltrui voor vrouwen, en een Oeteldonk coltrui voor mannen!

Met aankoop van deze trui koop je niet alleen een limited edition product, ook sponsor je hiermee je favoriete kroeg in Den Bosch! Kijk in de beschrijving voor deelnemende zaken. Je zult volgend jaar als een ware Goldmember op handen gedragen worden in deze zaken!

Nieuwste rage: fidget toys!

Ben je dusdanig verdrietig dat je totaal niet aan Oeteldonk kan denken zonder in tranen uit te barsten? Dat kan ook, dan is het goed om je gedachten even te verzetten naar iets anders! Naar de allernieuwste rage van dit moment bijvoorbeeld: de fidget toys! Fidget toys zijn ontworpen als anti-stress producten voor jong en oud. Maar op het moment loop echt iedereen met deze friemelspeeltjes.

De mest populaire variant van dit moment is zonder twijfel de pop it! Dit spelletje is als een soort kamertje verhuur; je moet zorgen dat je niet de laatste bent die een bolletje open heeft staan. Met de grote hoeveelheid fidget toys die op dit moment beschikbaar zijn, kun je de thuis quarantaine wel even overleven.

Wij hopen dat je met bovenstaande tips het verdriet een beetje los kan laten, en vooral het vizier kan gaan richten op Oeteldonk 2021. Wij hopen dat we dan weer met jou in de polonaise mogen gaan lopen.

Met een rood, wit, gele traan

Team Oeteldonkstijl

Schrijf een reactie