Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Kei goed idee of heiligschennis?

De chocolade bol. De Bossche trots. Graag geziene gast op feesten en partijen. Al jaar en dag staan er lange rijen voor de deur van de Groot, voor de bruine juweeltjes. Een heilige snack in de ogen van vele Bosschenaren waar je niets aan hoeft te veranderen. Althans, dat dachten we. Bakkerij Royal in de Visstraat denkt daar anders over.
694
afbeelding van bd.nl

Het zoontje van bakker Jules Lauwerijssen is dol op de kleur roze. “Hij vroeg me een roze chocolade bol te maken en toen begon het te kriebelen” vertelt hij aan het BD. De inhoud van de bollen blijft hetzelfde, lekker vette slagroom. Ook het chocolade laagje wordt nog steeds gemaakt van Callebaut-chocolade. Alleen zijn ze nu ook verkrijgbaar in andere smaakjes. Karamel/zeezout, zomerfruit, extra dark, witte chocola met framboos en limoen.

“De karamel/zeezout doet het erg goed en mensen zijn erg verrast over de limoen smaak. Misschien dat sommige Bosschenaren het ‘heiligschennis’ vinden, maar wij vinden het als eigenzinnig bakkerscafé erg leuk om mensen te verrassen en te prikkelen.''
De chocolade bollen werden dit weekend geïntroduceerd op gezellige zaken en zijn alleen verkrijgbaar in de mini variant.

Wat vinden jullie? Een keer proberen of heiligschennis?
2
Geschreven op 29-05-2017
SHARE
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.