Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Met de sneltrein naar Oeteldonk

Holland houdt van Oeteldonk. Carnavalstoeristen komen van heinde en verre om het Oeteldonkse carnaval te beleven. En geef ze eens ongelijk. Carnaval in Oeteldonk is zonder twijfel het beste feest van het jaar. Uit onderzoek van het Brabants Dagblad komen er ruim 100.000 mensen (!!!) van buiten Den Bosch carnaval vieren in Oeteldonk.

’s-Hertogenbosch centraal wordt tijdens carnaval omgedoopt tot Oeteldonk Centraol. Je carnaval begint dus al op het station. Kom je op zondag ochtend rond de klok van 11:00u aan? Dan word je ontvangen door een menigte van duizenden uitzinnige mensen. Zij staan te wachten op de aankomst van Prins Amadeiro. Hij komt klokslag 11:11 aan op perron 1. Zeker een aanrader om bij aanwezig te zijn!

Na een dag gehost te hebben en overweldigd te zijn door de rood-wit-gele indrukken die je nooit meer los zal laten. Zal je moe en voldaan terugkeren naar de stad waar je vandaan kwam. Je hebt natuurlijk je geliefde Oeteldonkse sjaal om je nek hangen. Naast dat je rood-wit-gele sjaal je de hele dag warm heeft gehouden, zal hij er ook voor zorgen dat je terugreis een stuk comfortabeler is.
Check hieronder hoe je een zacht kussentje maakt van je Oeteldonkse sjaal.
2-img_1-oeteldonkskussen

Eindresultaat

2-img_2-kussentje
Geschreven op 13-02-2017
SHARE
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.