Oeteldonkstijl

Oeteldonk embleem - Hartje met pailletten rood

Shine deze carnaval met het Oeteldonk hart embleem met pailletten!

De kleur rood staat voor energiek, ambitieus, passievol en actief. Herken jij je in deze vier eigenschappen? Dan is dit embleem echt iets voor jou. Daarnaast is rood ook de kleur van de liefde. Heb je een oogje op iemand? Neem dit embleem dan mee als cadeautje en geef letterlijk en figuurlijk je hart aan diegene ;-).

Oeteldonk artikelen

Wij ontwerpen onze emblemen grotendeels zelf. Wij tekenen onze ontwerpen nog ouderwets met de hand waardoor ze worden gedigitaliseerd op de computer en vervolgens worden doorgezet naar de producent. Wij geloven dat op deze manier de ouderwetse stijl van Oeteldonk in de emblemen kunt verwerken en toch mee kunt gaan in de digitale tijd. Het eindresultaat is een mooi Oeteldonk embleem dat je kunt dragen bij je boerenkiel met Oeteldonkse sjaal.

Laagste prijs Oeteldonk emblemen

In Oeteldonk is iedereen gelijk en daarom willen we de prijzen van onze producten zo laag mogelijk houden. We willen dat iedereen de mogelijkheid heeft om met ons feest te vieren. Daarom bieden wij de laagste prijs. Wanneer je onze Oeteldonk emblemen op werkdagen voor 18:00 uur besteld, heb je deze de volgende dag al in huis!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 305
9.2
305 Beoordelingen
"Uitstekend
Ergste keer wat besteld. Snel en correct geleverd !!"
2.44