Oeteldonkstijl

Oeteldonk embleem - Feest beest

Een Oeteldonk embleem speciaal voor alle feestbeesten onder ons!

Oeteldonk emblemen met vacht
Goedkope Oeteldonk emblemen uniek
Ben jij een echt feestbeest? Dan is dit Oeteldonk embleem perfect voor jou! De tekst in het embleem geeft al aan dat je een echt feestbeest bent. Maar zodra ze aan het embleem voelen zullen ze merken dat je echt een stukje beest op je jasje hebt. Ofja ‘echt’, we hebben allemaal de documentaire van Famke Louise gekeken en weten dat het zielig is voor die beestjes om echte vachtjes te dragen. Maar lekker zacht is hij in ieder geval wel!

Dé Oeteldonk emblemen van dit jaar!

Onze fur emblemen zijn nu al ongekend populair en vliegen de deur uit! Maar goed, zeg nou eerlijk, wie wil er nou niet zo’n lekker vachtje op z’n Oeteldonk jasje? Ook zijn de teksten op het embleem erg herkenbaar. In elke groep loopt wel iemand rond die een echt feestbeest is, of het altijd nét iets te bont maakt.

Omdat de vachtjes op de emblemen nieuw zijn kun je dit jaar echt uniek zijn met een fur embleem. Mensen zullen benieuwd zijn naar je embleem en er naar willen kijken, en waarschijnlijk ook aan willen voelen. Dus denk goed na over het dragen van dit embleem ;).

Betaal niet te veel voor je Oeteldonk artikelen!

Naast onze fur emblemen hebben we een super ruim assortiment aan Oeteldonk artikelen. En voor al deze artikelen geldt dat we jullie niet te veel willen laten betalen. Want te veel betalen vindt niemand leuk om te doen! Daarom bieden wij de laagste prijsgarantie op ons Oeteldonk assortiment!

Mocht je vragen hebben over onze producten neem dan gerust contact met ons op! Bij onze klantenservice helpen ze je graag verder.
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 158
9.2
158 Beoordelingen
"Uitstekende snelle service!
Artikel teveel besteld en zonder problemen teruggestuurd en geld terug gekregen. Vriendelijke klantenservice aan de telefoon."
Ook iets voor jou?
I found myself a cheerleader Oeteldonk

Oeteldonk embleem - Cheerleader

Dans jij tijdens carnaval ook als een cheerleader? Dan is dit Oeteldonk embleem het perfecte embleem voor jou!

Vanaf
4,76
Per stuk
3.99