Oeteldonkstijl

Oeteldonk embleem - Touch me I'm soft

Met dit zachte Oeteldonk embleem wil iedereen in Den Bosch je straks aaien!

Daar is ie dan, hét embleem van dit jaar. Deze mag gewoon niet ontbreken op jouw jasje! We snappen dat je nu denkt; ja dat zeggen jullie bij ieder Oeteldonk embleem. Maar we zijn nog nooit zo serieus geweest als nu! Het is namelijk niet zomaar een Oeteldonk embleem, maar een fur embleem. En nu horen we je al denken; wat in hemelsnaam is een fur embleem? Nou dat zullen we eens uitleggen.

Fur Oeteldonk emblemen zijn dé emblemen van dit jaar!

Een fur embleem is zoals eerder gezegd geen normaal Oeteldonk embleem. Het is een embleem met een lekker zacht vachtje! Mensen zullen er aan willen voelen, dus denk goed na voor je dit embleem draagt ;).

De naam van dit embleem zegt eigenlijk al dat hij lekker zacht is, maar geloof ons, hij is écht heel zacht. Zoals je wellicht hebt gezien is dit niet het enige extreem zachte embleem dat we in huis hebben. Onze andere fur emblemen zijn ook ongekend populair en zacht!

De goedkoopste Oeteldonk emblemen koop je bij Oeteldonkstijl!

Bij Oeteldonkstijl heb je altijd super originele en leuke emblemen. Ook op het gebied van andere Oeteldonkproducten zit je bij ons helemaal aan het juiste adres! Wij houden zelf niet van te veel betalen, net als de rest van Nederland. Daarom bieden wij de laagste prijsgarantie van heel Oeteldonk!

Als je vragen hebt over een van onze producten helpen we je graag verder via onze klantenservice!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 305
9.2
305 Beoordelingen
"Uitstekend
Ergste keer wat besteld. Snel en correct geleverd !!"
3.99