Oeteldonkstijl

Oeteldonk embleem - We maken het bont

Een Oeteldonk embleem met een bontje, dan kunnen je avonden in Den Bosch alleen maar bont worden!

Eindelijk zijn ze er dan, onze fur emblemen! Wij zitten zelf al een tijdje te popelen om dit mooie Oeteldonk embleem bekend te maken. En het was zeker het wachten waard als we zien hoe mooi ze zijn geworden. Het mooiste en uniekste Oeteldonk embleem van dít jaar al zeggen we het zelf!

Zachte Oeteldonk emblemen met een gouden randje

Dit embleem is naast dat hij super mooi is om te zien ook nog eens super leuk om aan te raken. Het embleem is namelijk voorzien van een lekker zacht vachtje. In dit vachtje staat een grappige en toepasselijke tekst. En in dit geval wel een hele toepasselijke tekst.

Want zeg nou eerlijk, wie maakt het nou niet bont tijdens carnaval? Een drankje te veel, we kennen het allemaal wel. De volgende dag spijt hebben van wat je gedaan hebt, ook super herkenbaar. Maar waar je zeker geen spijt van gaat hebben is het aanschaffen van dit super mooie embleem! Ben je benieuwd naar onze andere fur emblemen kijk dan even hier.

Originele Oeteldonk emblemen hoeven niet duur te zijn!

Je hebt vast wel eens meegemaakt dat je een super tof shirtje zag liggen en dacht; deze moet ik hebben! Maar vervolgens de prijs zag en dacht; ik leg ‘m maar snel weer terug. Zo’n ervaring zal je bij Oeteldonkstijl niet hebben, want te veel betalen doe je nooit bij ons. Wij laten zien dat een origineel embleem helemaal niet duur hoeft te zijn! We bieden je namelijk de laagste prijs van Oeteldonk! Dit geld niet allen voor onze emblemen, maar voor ons gehele ruime assortiment!

Mocht je vragen hebben over emblemen of een ander product kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag verder!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 305
9.2
305 Beoordelingen
"Uitstekend
Ergste keer wat besteld. Snel en correct geleverd !!"
3.99