Oeteldonkstijl

Oeteldonk emblemen - sterrenbeeld steenbok

Op Oeteldonkstijl vind je de mooiste Oeteldonk emblemen, waaronder deze sterrenbeeld emblemen!

Oeteldonk bestaat al sinds 1882, daarvoor bestond het carnavalsfeest ook al, maar dit heette toen nog geen Oeteldonk. Eigenlijk bestaat carnaval al sinds de 17e eeuw. Dit was toen een feest om te vieren dat de winter goed verlopen was. Jaren daarna is het feest gekoppeld geraakt aan de katholieke kerk en werd het feest gevierd voordat de katholieken gingen vasten. Nadat een Bisschop uit Den Dungen het feest wilden gaan verbieden omdat het veel te lollig was voor een katholiek feest, hebben een paar Bosschenaren besloten om er een serieuzer tintje aan te geven. Dit hebben ze gedaan door er een heel verhaal omheen te verzinnen. Tijdens carnaval veranderde elke Bosschenaar in een boer of durske. Op deze manier was iedereen gelijk. Vandaag de dag gaat deze traditie nog steeds het zelfde. Hier komen dus ook al de boeren kielen vandaan met daarop de Oeteldonk emblemen!

Verschillende sterrenbeelden zoals de steenbok in Oeteldonk emblemen verwerkt!


Is jouw sterrenbeeld een steenbok? Dan ben jij geboren tussen 22 december en 19 januari. Dit heeft verschillende betekenissen. Zo is een steenbok vaak verantwoordelijk, ambitieus, vindingrijk, geduldig en loyaal. En net als je denkt dat jij een topper bent, krijg je nu ook een paar minpunten. Want de steenbok kan af en toe ook wantrouwig, fantasieloos, verwaand en geremd zijn. Gelukkig overtreffen de goede punten van de steenbok wel de slecht punten.

Oeteldonkstijl heeft de mooiste en goedkoopste sterrenbeeld Oeteldonk emblemen!

Oeteldonkstijl heeft de aller mooiste en goedkoopste sterrenbeeld Oeteldonk emblemen. En nog goedkoop ook! Alle sterrenbeeld Oeteldonk emblemen zijn met de hand geschetst en vervolgens gedigitaliseerd op de computer. Daarna worden deze naar onze fabrikant gestuurd en grootschalig geproduceerd. Deze laten we dan weer importeren via zeevracht. Op deze manier kunnen wij de laagste prijsgarantie bieden voor al onze klanten. En niet alleen op al onze Oeteldonk emblemen bieden wij de laagste prijsgarantie, op onze Oeteldonk kleding (zoals de Oeteldonk sjaal) kunnen wij ook de aller laagste prijs aanbieden die er op de markt is.
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 305
9.2
305 Beoordelingen
"Uitstekend
Ergste keer wat besteld. Snel en correct geleverd !!"
4.5