Oeteldonkstijl

Oeteldonk hoofdband pailletten

Maak je outfit compleet met deze leuke en opvallende haarband!

In Oeteldonk gaat het er net iets anders aan toe dan in andere carnavalssteden. Van heinde en verre komen mensen uit Amsterdam en Utrecht naar Oeteldonk om hier carnaval te kunnen vieren. In Oeteldonk roep je namelijk geen alaaf en verkleden mensen zich niet in gekke kostuums. Nee, in Oeteldonk gaat iedereen volgens de Oeteldonkse tradities de straat op, namelijk met een jasje of boerenkiel met Oeteldonk emblemen, een Oeteldonk sjaal om de nek en een paar Oeteldonk handschoenen aan. Dit is de basis van je outfit.

Oeteldonks hoofdbandje met pailletten als aankleding op je Oeteldonk outfit

Naast het jasje en de sjaal hebben we ook een breed assortiment aan accessoires waarmee je je outfit op kan leuken zoals dit hoofdbandje met pailletten. Dit hoofdbandje is geschikt voor als je nét dat beetje extra aan je outfit wilt toevoegen en je graag in het middelpunt van de belangstelling wilt staan, want iedereen ziet je aankomen wanneer de zon op dit hoofdbandje schijnt :-).

Oeteldonk kleding en accessoires kopen op Oeteldonkstijl.nl

Op Oeteldonkstijl bieden we jou de laagste prijs die er op de markt te vinden is. Dit wilt dus zeggen dat je dit Oeteldonkse hoofdbandje met pailletten in geen enkele winkel goedkoper kunt vinden. Nadat wij de laagste prijs willen bieden, vinden we een goede service ook belangrijk. Wanneer je bij ons op werkdagen je bestelling voor 18:00 uur plaatst, heb je het de volgende dag al in huis!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 305
9.2
305 Beoordelingen
"Uitstekend
Ergste keer wat besteld. Snel en correct geleverd !!"
2.99