Oeteldonkstijl

Gebreide Oeteldonk handschoenen kinderen

Gebreide Oeteldonk handschoenen tegen de allerlaagste prijs van Nederland!

In Oeteldonk is het traditie om in een boerenkiel Carnaval te vieren. Bij deze donkerblauwe boerenkiel wordt vaak een "oeteldonksjaal" gedragen. Deze sjaal is in dé kleuren van Oeteldonk. Deze kleuren zijn rood, wit en geel. Maar wat tijdens carnaval in Oeteldonk ook een absolute must have is zijn de Oeteldonk handschoenen. Deze houden je handen lekker warm en zien er super leuk uit omdat ze ook in de Oeteldonkse kleuren zijn.

Carnaval vieren doe je samen

Het is over het algemeen bekend dat Carnaval een feest vol van gezelligheid is. Het belangrijkste evenement is dus dat je het samen viert. En samen betekend dat je de kleine kinderen uit het gezin ook meeneemt om ze kennis te laten maken met Carnaval. Hoe leuk is het dat je jouw kinderen de zelfde leuke handschoenen aan kan doen als je zelf aan hebt. Zo zorg je ervoor dat je er met het hele gezin goed opstaat!

Voor de allergoedkoopste Oeteldonk artikelen moet je zijn bij Oeteldonkstijl

Naast deze prachtige handschoenen hebben we nog veel meer in ons assortiment, bijvoorbeeld deze "gebreide beenwarmers voor kinderen". En natuurlijk tegen de laagste prijs!

Mocht je vragen hebben over onze Oeteldonkproducten kun je gerust even bellen naar onze klantenservice, daar helpen ze je graag verder!


Warning: file_get_contents(/home/oetel/domains/oeteldonkstijl.nl/private_html/_Images/icon-ardn.svg): failed to open stream: No such file or directory in /home/expotis/domains/cms.expotis.nl/public_html/shared_pages/product_detail.php on line 89
Meer info

Warning: file_get_contents(/home/oetel/domains/oeteldonkstijl.nl/private_html/_Images/icon-arup.svg): failed to open stream: No such file or directory in /home/expotis/domains/cms.expotis.nl/public_html/shared_pages/product_detail.php on line 90
Minder info
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 607
9.2
607 Beoordelingen
"Snel bezorgd Mooi materiaal en snel bezorgd"
2.25