Oeteldonkstijl

Heuptasje Oeteldonk

Fanny packs met een Oeteldonk opdruk zijn de eyecatcher van dit jaar! Koop ze nu bij Oeteldonkstijl.

Het typische heuptasje ken je hoogstwaarschijnlijk wel. Elke vakantie zie je wel een wandelaar met een “mooi” heuptasje rondlopen. Het product werd voorheen dan ook een beetje als lelijk gezien en heel populair of hip was het niet. Maar dat is in de afgelopen jaren helemaal veranderd!

De opkomst van het heuptasje


Een aantal invloedrijke personen in de modewereld bliezen nieuw leven in de heuptasjes. Onder de naam fanny packs werd het product in korte tijd razend populair. Zelfs merken als Louis Vuitton en Gucci gingen aan de haal met de zogenaamde fanny packs.

Waar de normale heuptasje om de heup worden gedragen, worden de fanny packs vaak schuin over de schouder gedragen. Op festivals stikt het van de fanny packs, want ze zijn namelijk enorm handig! Je kunt er alles in kwijt en het hang niet in de weg. Ook is het een stuk minder diefstal gevoelig!

Fanny packs met carnaval in Oeteldonk


Wij vonden het tijd om deze trend ook naar Oeteldonk te halen. Want ook tijdens carnaval is het handig om al je spullen makkelijk op een plek te hebben! Vandaar dat wij deze speciale Oeteldonk fanny pack uitgebracht hebben.

De fanny pack heeft de originele Oeteldonk kleuren en is dus perfect te combineren met onze Oeteldonk sjaal en onze Oeteldonk handschoenen !
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 305
9.2
305 Beoordelingen
"Uitstekend
Ergste keer wat besteld. Snel en correct geleverd !!"
8.95