Oeteldonkstijl

Oeteldonk kikker tas (groot)

Veel spulletjes mee op stap in Oeteldonk? Deze kikkertas is perfect voor jou!

Oeteldonk. De mooiste carnavalsstad die er bestaat! Wat deze stad zo mooi maakt is dat het in Oeteldonk er volledig anders aan toe gaat dan bij andere carnavalssteden. Oeteldonk heeft een heel verhaal achter het carnavalsfeest zitten. Oeteldonk is namelijk ontstaan doordat een bisschop uit Den Dungen het carnavalsfeest wilde verbieden. Een aantal enthousiaste Bosschenaren wilden dit voorkomen en hebben het feest een wat serieuzer tintje gegeven. Bij dit serieuze tintje worden alle Bosschenaren omgetoverd tot boer of durske, hier komen alle boeren kielen dus vandaan! Naast het rollenspel wat zich afspeelt in Oeteldonk, heeft Oeteldonk ook nog een aantal eigen symbolen en verwijzingen.

Een handige Oeteldonk kikker tas voor al je spullen!

In Oeteldonk is het druk. Heel druk. Zo druk zelfs dat niet alle mensen in de vele kroegen van Den Bosch passen! Daarom is het ook op straat één groot feest! Kroegen worden uitgebouwd met tijdelijke houten uitbouwingen en op vele kroegen hebben een buiten bar. Daarnaast lopen verschillende fanfare bands over straat om ook hier de Oeteldonkers te vermaken met de beste Oeteldonkse muziek! Omdat het zo ontzettend druk is, lopen er helaas ook mensen rond die hier misbruik van willen maken. Met deze Oeteldonk tas hou jij al jouw persoonlijke eigendommen veilig opgeborgen en beschermd tegen zakkenrollers.

De Oeteldonk kikker tas op Oeteldonkstijl.nl

Op Oeteldonkstijl.nl vind je de mooiste en goedkoopste Oeteldonk kleding en emblemen! We bieden jou namelijk de beste prijs die er op de markt te vinden is! Dit kunnen wij garanderen omdat we al onze Oeteldonk kleding en Oeteldonk emblemen grootschalig importeren vanuit een fabriek in het buitenland. De bestellingen doen wij grootschalig zodat we grote schaalvoordelen creëren. Al deze marges worden weer door gezet naar de verkoopprijs! Zo heb jij altijd de beste prijs!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 263
9.2
263 Beoordelingen
"Super snel en keurig geleverd
Prima"
5.25