Oeteldonkstijl

Oeteldonk epauletten

Maak je jasje compleet met deze Oeteldonkse schouder epauletten!

Schouder epauletten zijn al jaren in! Het is de kers op de taart bij je Oeteldonk jasje, want naast een
Oeteldonk sjaal en Oeteldonk emblemen is het ook belangrijk om een traditioneel stuk toe te voegen aan je jasje. Want het jasje of de kiel. Dat is de echte traditionele kleding van Oeteldonk!

Schouder aan schouder met onze epauletten!

Carnaval is een gezelligheidsfeest, alle social klasses vallen weg en iedereen geniet van de prachtige avonden onder het genot van een drankje en foute muziek. Een groot feest dus! Alleen dat feest heeft voor de Oeteldonker ook een dresscode. Van oud droeg iedereen tijdens carnaval een boerenkiel, dit was een jasje van simpele stof. Met weinig bling en veel emblemen ging het dus vooral om het feest. Echter is er de afgelopen jaren een toegenomen hoeveelheid mensen in de stad wat voor een jasje gaat. Jasjes beginnen dus steeds populairder te worden! Bij een jasje zitten er op de schouders epauletten. Dit werd oorspronkelijk gebruikt om een rang aan te geven binnen de geüniformeerde diensten. Echter word dit met carnaval gebruikt om aan te geven dat je uit Oeteldonk komt. Een stukje van je stad op je schouder, prachtig toch?

Hoe wij u niet teveel laten betalen voor uw Epauletten

Wij maken het graag zo voordelig mogelijk voor u! Dit kunnen wij met onze laagste prijs garantie omdat wij grootschalig inkopen bij de fabriek. Hierdoor betaalt u dus nooit teveel bij ons! Ziet u het product ergens goedkoper? Dan betalen wij u het verschil terug en passen wij de prijs direct aan! Voor 18:00 besteld is morgen in huis!
Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 305
9.2
305 Beoordelingen
"Uitstekend
Ergste keer wat besteld. Snel en correct geleverd !!"
10.58