Oeteldonkstijl

Oeteldonk medaille lint

Versier alles in de Oeteldonkse stijl met dit prachtige Oeteldonkse lint!

Oeteldonk. Elk jaar weer een enorm spektakel! Steeds meer mensen komen naar onze prachtige stad om hier carnaval te komen vieren. Maar veel van dezen mensen van "boven de rivieren" weten niet dat carnaval in Oeteldonk, er anders aan toe gaat dan in andere steden. In Oeteldonk speelt speelt namelijk een rollenspel af tijdens de drie dagen van carnaval. In dit rollenspel hoort geen raad van elf, alaaf, of gekke pakjes. In Oeteldonk gaat het om de boeren kiel, de prins, de Oeteldonk emblemen en de rood, wit, gele kleuren! (zoals in de Oeteldonk sjaal).

Het rood, wit, gele Oeteldonk lint

De Oeteldonkse kleuren zijn dus rood, wit, geel. Deze kleuren hebben horen bij de geschiedenis van Oeteldonk. Hier vind je meer dan alleen de afkomst van de Oeteldonk kleuren! Het Oeteldonkse lint kan je overal voor gebruiken. Zo gebruiken wij het lint bijvoorbeeld voor onze shotglaasjes aan lint. Naast dit kan je zelf ook creatief worden met dit mooie lint natuurlijk! Pak een dagelijks voorwerp en verander het in een Oeteldonks meesterwerk! Zo maak jij je eigen carnaval accessoires.

Oeteldonk medaille lint tegen de laagste prijs van Nederland

Op Oeteldonkstijl ben je verzekerd van de laagste prijs van Nederland. Wij importeren veel van onze Oeteldonk kleding en Oeteldonk emblemen geheel zelf. Op deze manier heb je geen tussenhandelaren die de prijs opdrijven. Zo kunnen wij deze prijsvoordelen doorschuiven naar onze klant! En wanneer je vóór 18:00 besteld, heb je je Oeteldonk producten de volgende dag al in huis!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 290
9.2
290 Beoordelingen
"Snelle levering!
Na de bestelling had ik het bestelde binnen 2 dagen al in huis! Ik werd goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling!"
0.29