Oeteldonkstijl
Oeteldonk trends van 2019!
8 feb 2019 | Geschreven door:

Oeteldonk trends van 2019!

Oeteldonk maakt zich klaar voor carnaval! Aankomende maand gaat het dak er weer af in de prachtige Brabantse hoofdstad. Oeteldonkstijl ging daarom op onderzoek uit om erachter te komen wat dit jaar populair is in het mooie Oeteldonk. Lees hieronder meer over welke muziek en accessoires het dit jaar helemaal gaan maken!

Deze nummers worden deze carnaval razend populair!

Elk jaar is er altijd weer dat ene bekende nummer die in elke kroeg wordt gedraaid en die iedereen kent. Zoals afgelopen jaar het bekende ‘Hallo Allemaal’ van de Gebroeders Rossig. Maar de vraag is natuurlijk, wie zorgt er voor de carnavalskraker van 2019? Wij doen alvast een voorspelling... We beginnen met het nieuwe lied van C.V. De Kapotte Kachels. Zij hebben namelijk een lied gemaakt voor alle bezoekers van Oeteldonk die van boven de rivieren komen. En we moeten toegeven, de waarheid wordt gesproken.. C.V. De Kapotte Kachels - Terug Over De Maas Daarnaast hebben we nóg een nummer waarvan wij denken dat deze kans maakt om de carnavalskraker van 2019 te worden. Het lied is gemaakt door de Oeteldonkse Vriendenclub van Elluf en heet heet 'Loat Oe Goan' Het is een lied wat echt blijft hangen! Daarom denken wij ook dat dit een carnavalskraker van 2019 gaat worden!

No title

Met deze prachtige Oeteldonk emblemen verandert jouw jèske of boerenkiel in een echt kunstwerk!

In ons prachtige Oeteldonk draait het tijdens carnaval om traditie. Er is een optocht, een Amadeiro en een jaarembleem. Ook wordt er écht Brabants worstenbrood gegeten en brengt de Oeteldonksche Club van 1882 een nieuw jaarembleem uit. Deze wordt op het jèske of de boerenkiel genaaid en worden zo door de jaren heen verzameld. Naast dit jaarembleem worden er natuurlijk veel meer emblemen en fournituren bedacht om ieder jasje zo mooi mogelijk te maken. Ook hierin blijven wij natuurlijk niet achter. Een goed voorbeeld van een populair product is ons zelfontworpen ”Kind van de duivel-embleem!”. Dit embleem is zoals vele andere gebaseerd op een populair popnummer. Hierdoor speelt Oeteldonkstijl in op de actualiteit en zorgen wij ervoor dat je er altijd up-to-date bij loopt, en dat voor een klein prijsje!

Handige accessoires tijdens de carnaval in Oeteldonk!

Ieder jaar proberen Oeteldonkse verkooppunten weer nieuwe, originele artikelen te bedenken rondom carnaval. Er wordt ingespeeld op de actualiteit en men komt met steeds gekkere ideeën. Zoals dit jaar ook weer op het bekende lied ‘HUTS’. Vandaar natuurlijk ook onze truckercaps met de HUTSSS-opdruk. Wij van Oeteldonkstijl hebben ook een uniek Oeteldonk product toegevoegd aan ons assortiment, namelijk de Oeteldonk scrunchie. Dit haar-accessoire kan zowel als elastiekje gebruikt worden en als armband. Het is dus een multifunctioneel Oeteldonk accessoire!

We hopen jullie zo voldoende op de hoogte hebben gebracht van de Oeteldonkse trends van 2019 met nog maar 22 dagen te gaan!

Schrijf een reactie