Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonkstijl Tips: De Marathon

Kom je dit jaar voor het eerst Carnaval vieren in Oeteldonk? Dan ben je meer dan welkom! Carnaval draait namelijk om gezelligheid en verbroedering. Vergeet alleen je rood-wit-gele sjaal niet, want anders kan het wel een zijn dat je heel lang aan de bar staat te wachten. (Sorry, traditie-dingetje). Zo zijn er nog een aantal dingen die je zeker moet weten, wanneer je voor het eerst naar 't Durp komt. We zullen de komende weken, zoveel mogelijk tips met je delen.

Vier je al jarenlang carnaval in Oeteldonk? Post ze dan op onze facebookpagina jouw Oeteldonktips.

Tip 1: Carnaval is geen sprint, maar een marathon.

tip1

Officieel begint Carnaval op zondag om 11:11u. Het exacte tijdstip waarop de prins het station Oeteldonk Centraol binnenrijdt. Maar onofficieel beginnen we al veel eerder. Eigenlijk kun je nu al iedere dag carnaval vieren, als je wilt. Maar goed.... dit jaar begint het dus "rondom" het laatste weekend van februari. Wil je het een paar dagen volhouden? Ga dan vooral niet te hard van start. Je krijgt echt spijt.
Carnaval duurt de hele dag en de hele nacht. Dus wil je een beetje maat houden met de Bosschenaren. Doe het rustig aan en neem af en toe een frisje tussendoor. Wie weet houd je het dan vol tot de begrafenis van Knillis.
Geschreven op 06-02-2017
SHARE
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.