Oeteldonkstijl

Brabants carnaval embleem - Schild

Carnaval vieren doe je in Brabant. Vandaar dit mooie Brabantse carnaval embleem!

Carnaval is topsport


Dit schild zal je beschermen in de zware carnaval tijden, want carnaval vieren is top sport.
Elke dag maar weer bier moeten drinken. Alleen de meest doorgewinterde Oeteldonkers kunnen deze missie tot een succes brengen. Met dit schild embleem heb je een extra steuntje in de rug om de carnaval door te komen. We hebben nog veel meer Oeteldonk emblemen trouwens voor op je mooie boerenkiel.

Het embleem voor de echt Brabander

Wil je nu een mooi jasje met emblemen, maar ga je geen carnaval vieren in Oeteldonk? Dan is dit embleem echt iets voor jou! Laat iedereen als trotse Brabander zien hoe je carnaval viert als een top sporter. Dit schild zal je in ieder geval beschermen tijdens de carnaval!

Goed voor de portemonnee

Met carnaval geven we onbewust toch vaak meer geld uit dan we denken. Het goede nieuws is dat wij daar ook aan denken. Wij kopen onze producten grootschalig in waardoor wij jou een lagere prijs kunnen bieden. Zo kun je jasje toch mooi versieren met Oeteldonk emblemen en loop je er warm bij met je Oeteldonk sjaal. Wanneer je bestelling bij op ons op werkdagen voor 18:00 uur plaatst, heb je het de volgende dag al in huis! Dat is typisch Oeteldonkstijl!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 306
9.2
306 Beoordelingen
"Super
Netjes gebeld omdat de maat die ik besteld had niet te leveren was"
2.95