Oeteldonkstijl

Oeteldonk embleem - Rugembleem Bossche draak

Met dit prachtige Oeteldonk embleem met de Bossche draak laat je zien dat je een echte Bosschenaar bent!

Met de Bossche draak is het elke keer weer raak


Het iconische symbool van Den Bosch wat ook centraal staat met Oeteldonk. Deze Bossche draak is werkelijk onmisbaar voor Den Bosch. Wanneer je van het centraal station naar het centrum loopt zal deze fontein je niet ontgaan. Met carnaval krijgt deze draak zelfs een Oeteldonk sjaal om. In 1894 schonk de commissaris van de koningin een erfenis aan de gemeente Den Bosch ter waarde van 10.000 gulden. Van dit geld wilde hij dat er een fonteinmonument gemaakt werd ter herinnering aan zijn overleden dochters en vrouw. Zo gezegd zo gedaan en in 1903 werd ‘De Draak’ onthuld en werd het een begrip in Den Bosch. Als geboren en getogen Bosschenaar kan dit Oeteldonk emblemen niet op je rug ontbreken!

Unieke rugemblemen voor de laagste prijs

Teveel betalen voor een Oeteldonk artikel doe je bij ons nooit. Wij laten zien dat een origineel embleem helemaal niet duur hoeft te zijn. We bieden namelijk altijd de laagste prijsgarantie. Dit geldt niet alleen voor onze rugemblemen, maar voor al onze artikelen. We vinden het ook heel belangrijk dat je je bestelling snel in huis hebt. Wanneer je je bestelling bij ons op werkdagen voor 18:00 uur plaatst, heb je het de volgende dag al in huis!
Mocht je vragen hebben over dit embleem of over een ander product, laat het ons dan vooral weten! We helpen je graag verder!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 305
9.2
305 Beoordelingen
"Uitstekend
Ergste keer wat besteld. Snel en correct geleverd !!"
6.45