Oeteldonkstijl

Oeteldonk embleem - Rugembleem kusje

De mooiste en goedkoopste Oeteldonk emblemen!

Buiten de normale Oeteldonk emblemen heeft Oeteldonkstijl ook unieke, en niet onbelangrijk; ook erg originele ontwerpen voor de rugemblemen voor de Oeteldonkse carnaval! Zo ook dit nieuwe rugembleem met het kikkertje aan de bovenkant. Het komt steeds vaker voor dat Brabantse carnavalssteden worden bezocht door carnavalsvierders uit de Randstad en andere grote steden waar het carnavalsfeest niet gevierd wordt.

De Oeteldonk traditie is om deze feestkleding aan te doen en geldt tegenwoordig ook steeds meer als een soort dresscode. Het is allang niet meer vanzelf spreken om in Oeteldonk aan te komen met een SWAT verkleedpak, alleen de kleine kinderen verkleden zich nog maar de echte Oeteldonkers zien er als volgt uit; een Oeteldonk sjaal en eventueel handschoenen, een Oeteldonkse kiel of een jasje met, vanzelfsprekend, de Oeteldonk emblemen van Oeteldonkstijl! Als finishing Touch op elke outfit is dit rugembleem perfect geschikt!

De mooiste Oeteldonk emblemen voor de laagste prijs!

De emblemen van Oeteldonkstijl.nl zijn niet alleen erg mooi maar zijn ook nog eens te verkrijgen voor de allerlaagste prijs van Nederland! Voor alle feestartikelen op onze website geldt; de laagste prijsgarantie. Alle Oeteldonkse feestartikelen zijn erg scherp geprijsd, dit komt door onze nauwe samenwerking met De Horeca Bazaar. Door onze import die direct vanaf de fabrikant komt kunnen wij altijd zorgen voor de mooiste producten voor de laagste prijzen!
Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 306
9.2
306 Beoordelingen
"Super
Netjes gebeld omdat de maat die ik besteld had niet te leveren was"
4.5