Oeteldonkstijl

Oeteldonk emblemen - sterrenbeeld waterman

Een slim en geestig sterrenbeeld in een Oeteldonk embleem verwerkt!

Oeteldonk zit vol met symbolen en verwijzingen. Heb jij je ooit afgevraagd waar de kleuren van Oeteldonk vandaan komen? Die rood, wit, gele kleuren zie je namelijk overal terug in Oeteldonk. In de Oeteldonk sjaal, Op de Oeteldonk vlaggen, In de Oeteldonk emblemen en in veel andere Oeteldonk kleding. De Oeteldonkse driekleuren dateren zeker uit het begin van de 20e eeuw. De eerste keer dat de Oeteldonkse driekleur is gezien is in 1911. De Oeteldonkse kleuren zie je hier terug op een schilderij "de strijd tussen carnaval en de vasten", weliswaar in een andere volgorde maar de kleuren zijn zeker! De herkomst van de kleuren is niet 100% zeker, maar veel zeggen dat de gele/witte kleuren komen van de katholieke kerk en de rode kleur van het Oeteldonks protest of van de brabantse vlag.

Oeteldonk emblemen met sterrenbeelden erop: De Waterman

Ben jij jarig tussen 20 januari en 19 februari? Dan is jouw sterrenbeeld "waterman". Maar wat houd het sterrenbeeld "waterman" nou eigenlijk in? Wanneer je waterman bent wilt het zeggen dat je orgineel, slim, humoristisch, inventief en geestig bent. Wanneer jij een waterman in jouw carnavalsgroep hebt, dan ben je verzekerd van een carnaval vol gelach en gebrul! Een echte sfeermaker dus! Maar ook de waterman heeft zo zijn nadelen. Zo is hij bijvoorbeeld niet heel emotioneel en is hij rebels, sarcastisch, eigenwijs en afstandelijk. Ben jij een waterman en zoek jij nog Oeteldonk emblemen? Dan is dit sterrenbeeld Oeteldonk embleem perfect voor jou!

Op Oeteldonkstijl vind je alle Oeteldonk kleding en Oeteldonk emblemen tegen de laagste prijs

Wanneer je een bestelling plaatst bij Oeteldonkstijl weet je zeker dat je het goede hebt gedaan. Je krijgt bij ons namelijk de laagste prijsgarantie en ook nog is de beste kwaliteit! Op deze manier betaal je dus nooit teveel en is jouw carnaval een gegarandeerd feest! Naast onze sterrenbeeld Oeteldonk emblemen hebben we nog vele andere Oeteldonk emblemen. Neem vooral een kijkje!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 305
9.2
305 Beoordelingen
"Uitstekend
Ergste keer wat besteld. Snel en correct geleverd !!"
4.5