Oeteldonkstijl

Diadeem lieveheersbeestje

Even iets compleet anders tijdens carnaval in Oeteldonk? Deze lieveheersbeestjes diadeem is de oplossing!

In Oeteldonk gaat het er net iets anders aan toe dan in andere carnavalssteden. In Oeteldonk roep je namelijk geen alaaf, is er geen raad van elf en verkleden mensen zich niet in de gekste costuums. Nee, in Oeteldonk gaat iedereen volgens de Oeteldonkse tradities de straat op. Namelijk: met een boeren kiel of jas met daarop vele Oeteldonk emblemen, een Oeteldonk sjaal om de nek, en een paar Oeteldonk handschoenen aan. Dit is de basis van je Oeteldonk kleding. Maar je kan je Oeteldonk kleding natuurlijk ook combineren met wat andere accessoires!

Lieveheersbeestje diadeem als aankleding op je Oeteldonk kleding

Naast de originele Oeteldonk kleding heb je dus ook vele andere accessoires, zoals deze enorm leuke lieveheersbeestjes diadeem. Deze lieveheersbeestjes diadeem is perfect voor de gene die niet altijd het zelfde wilt dragen als anderen. Daarom kan je met deze diadeem er echt uitspringen! Wat deze diadeem zo leuk maakt is dat er twee rood gekleurde bolletjes op een veer zitten. Op deze manier veren de bolletjes alle kanten mee op.

Oeteldonk kleding en accessoires kopen op Oeteldonkstijl.nl

Op Oeteldonkstijl.nl bieden we jou de laagste prijs die er op de markt te vinden is. Dit wilt dus zeggen dat je deze lieveheersbeestjes diadeem in geen enkele andere winkel goedkoper vind. Naast dat wij altijd de laagste prijs aan onze klanten willen bieden, geven we ook altijd de beste service en zorgen ervoor dat ieder zijn carnaval goed begint! Heb je een vraag of opmerking? Neem gerust even contact met ons op!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 305
9.2
305 Beoordelingen
"Uitstekend
Ergste keer wat besteld. Snel en correct geleverd !!"
3.39