Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonk broche - kikker

De Oeteldonkse kikker mag niet ontbreken op je Oeteldonk kleding!

Beschrijving

In Oeteldonk is de kikker een groot symbool, maar waar komt dit eigenlijk vandaan? Vele mensen denken dat het woord "oetel" uit het woord "oeteldonk" een synoniem is voor kikker. Dit is echt niet waar. Waar de kikker dan wel vandaan komt is nooit echt helemaal duidelijk geweest. Een connectie tussen "oetel" en kikker is er waarschijnlijk wel. Oeteldonk staat namelijk voor het moeras dat rondom Den Bosch gelegen is, in dit terras leven veel kikkers. Dit is dan ook waarschijnlijk de reden dat de kikker zo'n groot symbool is in Oeteldonk!

Oeteldonk kleding

In Oeteldonk zijn er meer symbolen en tradities dan alleen de Oeteldonkse kikker. Oeteldonk heeft namelijk ook geheel zijn eigen "dresscode". Iedere Oeteldonker draagt een boeren kiel of jas met daarop vele Oeteldonk emblemen. Daarnaast hebben de echte Oeteldonkers ook een Oeteldonk sjaal om hun nek en een paar Oeteldonk handschoenen aan! Naast deze traditionele Oeteldonk kleding worden er veel andere Oeteldonk accessoires gedragen. Zoals deze Oeteldonk kikker broche! Ideaal om aan je Oeteldonk kleding toe te voegen!

Oeteldonk kikker borche op Oeteldonkstijl.nl

Op Oeteldonkstijl.nl ben je verzekerd van de beste prijs die er op de markt is! Wij importeren het meeste van onze eigen Oeteldonk kleding en Oeteldonk emblemen zelf. Dit zorgt voor grote kortingen op de stukprijzen, dit geven wij vervolgens weer door aan de klant! Hierdoor kunnen wij de laagste prijsgarantie blijven garanderen.

Details

De Oeteldonk kikker broche heeft de volgende eigenschappen:

- De kikker broche kan bevestigd worden met een speld aan de achterkant
- Aan de kikker broche zijn belletjes bevestigd
- De kikker broche is verkrijgbaar tegen de laagste prijsgarantie

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.