Oeteldonkstijl

Oeteldonk broche - kikker

De Oeteldonkse kikker mag niet ontbreken op je Oeteldonk kleding!

In Oeteldonk is de kikker een groot symbool, maar waar komt dit eigenlijk vandaan? Vele mensen denken dat het woord "oetel" uit het woord "oeteldonk" een synoniem is voor kikker. Dit is echt niet waar. Waar de kikker dan wel vandaan komt is nooit echt helemaal duidelijk geweest. Een connectie tussen "oetel" en kikker is er waarschijnlijk wel. Oeteldonk staat namelijk voor het moeras dat rondom Den Bosch gelegen is, in dit terras leven veel kikkers. Dit is dan ook waarschijnlijk de reden dat de kikker zo'n groot symbool is in Oeteldonk!

Oeteldonk kleding

In Oeteldonk zijn er meer symbolen en tradities dan alleen de Oeteldonkse kikker. Oeteldonk heeft namelijk ook geheel zijn eigen "dresscode". Iedere Oeteldonker draagt een boeren kiel of jas met daarop vele Oeteldonk emblemen. Daarnaast hebben de echte Oeteldonkers ook een Oeteldonk sjaal om hun nek en een paar Oeteldonk handschoenen aan! Naast deze traditionele Oeteldonk kleding worden er veel andere Oeteldonk accessoires gedragen. Zoals deze Oeteldonk kikker broche! Ideaal om aan je Oeteldonk kleding toe te voegen!

Oeteldonk kikker borche op Oeteldonkstijl.nl

Op Oeteldonkstijl.nl ben je verzekerd van de beste prijs die er op de markt is! Wij importeren het meeste van onze eigen Oeteldonk kleding en Oeteldonk emblemen zelf. Dit zorgt voor grote kortingen op de stukprijzen, dit geven wij vervolgens weer door aan de klant! Hierdoor kunnen wij de laagste prijsgarantie blijven garanderen.
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 305
9.2
305 Beoordelingen
"Uitstekend
Ergste keer wat besteld. Snel en correct geleverd !!"
2.29