Oeteldonkstijl

Oeteldonk speldje kikker

Oeteldonkse kikker die je kan vast maken met een speld!

In Oeteldonk is iedereen gelijk, maar je wilt er natuurlijk wel nét iets anders uit zien dan de rest. En daarom versier je jouw mooie boeren kiel of jas met leuke accessoires! Waaronder deze grappige kikker, die je makkelijk kan bevestigen op je kiel of jas met een speld op de achterkant van de kikker. Deze kikker is een leuke aanvulling op je jas, eentje die niet de drie kleuren van Oeteldonk bevat, want deze heb je waarschijnlijk al genoeg! zo niet? dan kan je altijd nog kijken naar onze Oeteldonk sjaal en Oeteldonkse handschoenen. Of natuurlijk naar een van onze andere rood, wit, geel gekleurde accessoires!

Waarom zie je zoveel kikkers op Oeteldonkse kleding?

Veel speculaties gaan rond in Oeteldonk over waar de kikker nou eigenlijk echt vandaan komt. Velen zeggen dat het woord "oetel" in het woord Oeteldonk een synoniem is voor kikker. Dit is echter nooit echt ergens uit gebleken en is nooit bewezen. Andere zeggen dat het verwijst naar de moerassen rondom Oeteldonk waar de kikkers in leven. Toch is de meest logische verwijzing naar een Bisschop uit Den Dungen die vroeger carnaval wilde verbieden omdat het een te "liederlijk" feest was voor de katholieke kerk. Een groep Bosschenaren hebben toen het feest een serieuzer tintje gegeven met een heel rollenspel. Van den Oetel was vroeger een veel voorkomende naam in Den Dungen, dus hoogstwaarschijnlijk is dat de reden dat de Bosschenaren Den Bosch "Oeteldonk" genoemd hebben. Toch is het altijd nog een raadsel waar het nou echt vandaan komt.

De goedkoopste Oeteldonk accessoires van Nederland!

Op oeteldonkstijl hebben wij een breed assortiment van Oeteldonkse kleding, Oeteldonkse accessoires en Oeteldonk emblemen. Deze zijn allemaal gegarandeerd de goedkoopste op de markt! Dit komt omdat wij deze allemaal grootschalig inkopen en importeren. Dit grootschalig inkopen zorgt voor veel korting op de stukprijs. Hierdoor kunnen wij ook onze stukprijs weer verlagen om jou een zo goedkoop mogelijk product aan te bieden.
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 305
9.2
305 Beoordelingen
"Uitstekend
Ergste keer wat besteld. Snel en correct geleverd !!"
3.95