Oeteldonkstijl

Flask roestvrijstaal - Oeteldonk

Ideale veldfles om een lekkere borrel mee te nemen tijdens het carnavallen!

Moet je vaak buiten in de rij staan voor een drankje of duurt de optocht je te lang, maar je krijgt het maar niet warm? Dan is deze flask ideaal voor dit soort situaties. Warm jezelf lekker op met een borreltje jonge jenever, een slokje kruidenbitter of brandewijn en je zult het niet snel meer koud hebben. Mocht je na een paar minuten nou nog niet opgewarmd zijn, dan is onze Oeteldonk sjaal wellicht ook iets voor je!

Oeteldonkse flask met een chique uitstraling

Deze flask met Oeteldonkse kleuren is ideaal voor carnaval en past helemaal bij Oeteldonk door de rood, wit en gele strepen. De flask kun je door de rest van het jaar heen ook gebruiken. Je kunt hem bijvoorbeeld voor een wandeltocht vullen met water. Zo ben je het gehele jaar in Oeteldonk stijl!

Oeteldonkse flask met snelle verzending

Wij kopen onze producten grootschalig in waardoor we de prijzen altijd laag kunnen houden. We hanteren zelfs de laagste prijsgarantie waarin u geld terug krijgt indien je het ergens anders goedkoper vind. Dit noemen we nu service! Wanneer je bij ons op werkdagen voor 18:00 uur een bestelling plaatst, heb je het de volgende dag al in huis!

Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 596
9.2
596 Beoordelingen
"Snelle levering Ook in drukke tijden lekker vlot geleverd"
6.5