Oeteldonkstijl

Oeteldonk sokken

Creëer de finishing touch bij jouw oeteldonk outfit met deze prachtige Oeteldonk sokken!

In Oeteldonk gaan de mensen altijd verkleed in boeren kiel of jas. Dit gaat vaak gepaard met een Oeteldonk sjaal of Oeteldonk handschoenen. Of natuurlijk allebei! het leukste is om zoveel mogelijk de Oeteldonkse kleuren terug te laten komen in je outfit. Maar wat kan je nog meer aantrekken met de rood, wit, gele kleuren behalve een oeteldonkse sjaal en handschoenen? Genoeg! kijk maar is in ons assortiment. Zo hebben we nu ook de Oeteldonk sokken in ons assortiment gestopt zodat jij je Oeteldonk pak helemaal compleet kan maken.

Waarom de rood, wit, gele kleuren in de Oeteldonk sokken?

Je zou het misschien niet denken, maar vroeger was carnaval een christelijk feest. Dit feest werd gehouden voordat het vasten van de katholieke kerk zou beginnen. Over de jaren heen is dit eigenlijk een beetje ontkoppelt geraakt en is het gewoon een leuk feest geworden. Echter wordt er in Brabant wel een heel rollenspel aan gekoppeld waar veel Bosschenaren veel waarde aan hechten. De rood, wit, gele kleuren van Oeteldonk zijn ontstaan vanuit de kerk en de brabantse vlag. Geel & rood stond voor de kerk en rood & wit stond voor de Brabantse vlag.

Oeteldonk sokken het goedkoopst op Oeteldonkstijl.nl!

Al onze Oeteldonkse feestartikelen zijn voor de laagste prijs verkrijgbaar. Zo ook onze Oeteldonkse kleding is het goedkoopste! Daarbij zijn onze Oeteldonk sokken van de beste kwaliteit!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 306
9.2
306 Beoordelingen
"Super
Netjes gebeld omdat de maat die ik besteld had niet te leveren was"
3.95