Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonk erekoord

Pimp je Oeteldonkjasje met dit Oeteldonk erekoord! Een perfecte toevoeging.

Beschrijving

Het Oeteldonkse carnaval heeft steeds meer bezoekers. Dit komt omdat Oeteldonk de mooiste plek is om een carnaval feest te vieren! In Oeteldonk heeft iedereen de mooiste tijd van hun leven. Iedereen heeft een samenhorigheidsgevoel, dit komt omdat iedereen in de zelfde kleding loopt tijdens carnaval in Den Bosch. Deze kleding bestaat uit een boeren kiel of jas, een Oeteldonk sjaal en aanvullende Oeteldonk accessoires. Daarbij zit elke Oeteldonker zolang te wachten op dit mooie feest dat ze dit niet vergallen door geruzie of gemopper.

Een Oeteldonk erekoord is een prachtige toevoeging op je jasje!

Wanneer je een echt Oeteldonk jasje koopt, heb je deze waarschijnlijk voor de rest van je leven. Een Oeteldonk jasje is dus een relatief kleine investering. Wanneer je begint met het samenstellen van je Oeteldonk jas dan begin je al gauw bij de Oeteldonk emblemen. Deze vormen de basis van je Oeteldonk jas. Maar naast dat je je Oeteldonk emblemen uitkiest moet je ook denken aan andere Oeteldonk accessoires! Bijvoorbeeld dus dit Oeteldonk erekoord, deze geeft net dat extraatje aan je Oeteldonk jas.

Het Oeteldonk erekoord kopen bij Oeteldonkstijl.nl

Het Oeteldonk erekoord is verkrijgbaar tegen de laagste prijsgarantie! Dit kunnen wij garanderen doordat wij onze Oeteldonk producten zelf grootschalig importeren vanaf de fabriek. Door dit op deze manier te doen kunnen we grote stapelkortingen krijgen op de stukprijs en daarbij zit er geen tussenschakel als groothandel tussen. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat we al onze klanten de laagste prijsgarantie kunnen bieden.

Details

Het Oeteldonk erekoord heeft de volgende eigenschappen:

- Het Oeteldonk erekoord heeft een lengte van 100 cm
- Het Oeteldonk erekoord heeft de rood, wit, gele kleuren
- Het Oeteldonk erekoord dient aan de schouder vastgemaakt te worden
- Het Oeteldonk erekoord is verkrijgbaar tegen de laagste prijsgarantie!

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.