Oeteldonkstijl

Oeteldonk schmink stift

De mooiste en goedkoopste Oeteldonk schminkstift van heel Nederland!

Vroeger werd schmink vooral gebruikt voor de indianen. Deze schmink werd gemaakt van aarde en water en gebruikten ze om de goden gunstig te stemmen. Zo zijn er meerdere doeleneinden voor het gebruiken van schmink: om indringers schrik aan te jagen (Maori’s) of voor camouflage. Gelukkig hebben wij deze schmink hiervoor niet nodig. We gebruiken het gewoon voor carnaval; om zo meer in Oeteldonk stijl te gaan.

Laat je liefde voor Oeteldonk zien met deze schmink

Voor de carnaval is het prachtig om als echte Bosschenaar de straten gevuld te zien met de rood, wit, gele kleuren. Dit is niet alleen prachtig voor de foto’s, maar ook voor de saamhorigheid. Ook is deze schmink perfect voor wanneer je voor het eerst carnaval gaat vieren in Oeteldonk, maar niet al teveel geld hieraan wilt uitgeven. Met deze schminkstift hoor je er in ieder geval helemaal bij.

Oeteldonkse schmink stift voor een scherpe prijs

Bij Oeteldonkstijl snappen we dat je niet teveel wilt betalen voor je Oeteldonkse sjaal, Oeteldonk emblemen en al je andere carnavals accessoires. Daarom bieden wij altijd een scherpe prijs. We snappen namelijk dat je tijdens carnaval ook graag een aantal drankjes wilt drinken. Daarnaast vinden we een snelle verzending ook belangrijk. Wanneer je onze artikelen op werkdagen voor 18:00 uur besteld, heb je deze de volgende dag al in huis!
9.2
290 Beoordelingen
"Snelle levering!
Na de bestelling had ik het bestelde binnen 2 dagen al in huis! Ik werd goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling!"