Oeteldonkstijl

Brabantse uitspraken - Dikkels

Skon site hè, komde gij hier dikkels?

Komde gij hier dikkels?


Dit is een goeie en altijd werkende opener voor een leuk gesprek. Leuk om op in te haken.
En als die gene hier nou inderdaad dikkels komt das natuurlijk kei leuk witte wel. Dees embleempke is echt mooi en is nie zo groot dus past nog altijd wel bij de rest op uw jeske.

Oeteldonkse emblemen

In Oeteldonk zijn de kleuren rood, wit en geel heilig. Je ziet bijvoorbeeld de vlag van Oeteldonk op veel plekken terugkomen. De emblemen met carnaval zijn ook een stukje traditie. Ieder jaar komt er een jaarembleem uit waar mensen een inzending voor kunnen doen. Maar daarnaast zijn er ook honderd andere emblemen. Vaak zijn dit emblemen met de Oeteldonkse kleuren of met een kikker afgebeeld. Ieder jaar maken we ook emblemen die gekoppeld zijn aan een trend zoals het wijnen embleem. Dit jaar hebben we onze Brabant emblemen gelanceerd, zodat er voor iedere Brabanders wat wils is!

Oeteldonk artikelen voor de laagste prijs

Oeteldonkstijl.nl streeft ernaar om het leukste en breedste Oeteldonk assortiment van Nederland aan te kunnen bieden. Zo verkopen wij niet alleen onze Oeteldonk emblemen en Oeteldonk sjaal, maar ook een hoop accessoires zoals handschoenen en broches. Wanneer je deze op werkdagen voor 18:00 uur besteld, heb je deze de volgende dag al in huis!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 309
9.2
309 Beoordelingen
"goede service en heel snel!!
Ik kreeg een verkeerde bestelling binnen. Na een mail kreeg ik direct reactie en was het heel snel opgelost. Super!"
1.49