Oeteldonkstijl

Brabantse uitspraken - Selfie

Moakt gerust unne selfie mee dees embleempke!

Zak van jou unne selfie maoke?


Voor degene die het altijd leuk vinden om met hun zatte bakkes met iedereen en alles op de foto te gaan. Met dit embleem kun je dat gewoon ongegeneerd met jan en alleman op de foto. Gelukkig kan en mag dit altijd tijdens carnaval. Maar even voor de heren, soms is het ook handig om het even te vragen aan de dames. Hiervoor hebben we ook een zeer geschikt embleem, namelijk; Schatje mag ik je foto?

Gemakkelijk aan te brengen

Hoe kun je onze emblemen nu gemakkelijk aanbrengen op je jasje of boerenkiel? Dat is heel simpel! Onze emblemen hebben een lijmlaag op de achterkant die je gemakkelijk kunt strijken. Het enige wat je hoeft te doen is er over heen te gaan met de strijkbout en je bent klaar. Hierdoor hoef je niet naar een naaiatelier te gaan om je emblemen vast te laten zetten!

Oeteldonk artikelen voor een laag prijsje

Bij Oeteldonkstijl kun je je Oeteldonk emblemen en Oeteldonk sjaal voor een scherpe prijs kopen. Wij bieden de laagste prijsgarantie en kunnen altijd direct uit voorraad leveren. Wanneer je onze artikelen op werkdagen voor 18:00 uur besteld, heb je ze de volgende dag al in huis!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 305
9.2
305 Beoordelingen
"Uitstekend
Ergste keer wat besteld. Snel en correct geleverd !!"
1.49