Oeteldonkstijl

Oeteldonkse vlaggenbril

Oeteldonkse bril in de vorm van de Oeteldonkse vlag!

Oeteldonk is de naam die de stad Den Bosch krijgt in de dagen van carnaval. Oeteldonk is inmiddels uitgegroeid tot nationaal begrip en carnavalshoofdstad van Nederland! Vanuit alle uithoeken van het land trekken rood wit geel geklede feestgangers richting de polonaise in het bruisende Den Bosch. Tijdens carnaval in Den Bosch loopt iedereen met elkaar te dansen, te sjansen en natuurlijk worden daar biertjes bij gedronken. Carnaval is een feest voor iedereen; jong en oud, klein en groot. Carnaval is een feest van gelijkheid en broederschap. De gelijkheid is ook erg goed terug te vinden in de Oeteldonkse kleding; iedereen draagt dezelfde outfit, op deze manier staat iedereen gelijk!

Oeteldonk accessoire; leuke Oeteldonkse vlaggenbril!


De Oeteldonkse kleding is uniek in Nederland. Carnaval in Den Bosch staat voor rood, wit en geel. Iedereen in Oeteldonk draagt het jasje met de Oeteldonkse emblemen, gecombineerd met de gebreide Oeteldonkse sjaal! Deze Oeteldonkse basisartikelen zijn vaak zelfs noodzakelijk om de horecagelegenheden binnen te kunnen komen.
Echter is het natuurlijk leuk om deze Oeteldonkse basis outfit te combineren met leuke Oeteldonk accessoires. Dan komt deze grappige Oeteldonk vlaggenbril om de hoek kijken! De bril fungeert als een zonnebril maar heeft de vorm van twee Oeteldonk vlaggen..... Letterlijk en figuurlijk een eyecatcher in Oeteldonk!

Leukste Oeteldonk accessoires tegen laagste prijs, morgen al in huis!


Oeteldonk accessoires zijn erg leuk om te combineren met de standaard Oeteldonk outfit Zo kunt u uw jasje en gebreide Oeteldonk sjaal nog verder uitbreiden. Wij streven dan ook naar een zo breed mogelijk assortiment Oeteldonk artikelen en feestproducten. Maar daar laten we het niet bij; wij bieden al onze Oeteldonkse kleding en Oeteldonk accessoires aan tegen de laagste prijs van Nederland! Dat noemen wij onze laagste prijsgarantie! Dat geldt ook voor deze leuke Oeteldonk vlaggenbril.
Daarnaast leveren wij al onze producten uit voorraad. Dat wil zeggen; uw Oeteldonkse vlaggenbril online kopen voor vandaag 18:00 uur = de volgende werkdag al bij u in huis! Op deze manier kunt u direct genieten van uw Oeteldonk producten!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 263
9.2
263 Beoordelingen
"Super snel en keurig geleverd
Prima"
4.3