Oeteldonkstijl

Oeteldonk kikker sjaal met speld

Oeteldonk kikker sjaal met speld om makkelijk te bevestigen!

Oeteldonk is booming! Oeteldonk is de naam die de stad Den Bosch krijgt in tijden van carnaval. De stad wordt dan ondergedompeld in de rood-wit-gele kleuren van Oeteldonk. Waar Oeteldonk voorheen vooral bekend was in Den Bosch en omstreken, daar is het momenteel een landelijk fenomeen geworden waar mensen vanuit alle hoeken van Nederland naartoe trekken. Vooral feestvierders uit Utrecht en de Randstad weten de wegen richting Oeteldonk erg goed te vinden. Zorg dat je goed voorbereid richting de carnavalshoofdstad vertrekt. Dat betekent; het jasje met de Oeteldonk emblemen, en de Oeteldonk sjaal! Dat is de basisoutfit voor carnaval in Den Bosch!

Pluche Oeteldonk kikker met speld; leuk voor op uw jasje!


Zoals gezegd zijn de Oeteldonk emblemen en de Oeteldonkse sjaal de basis voor uw Oeteldonkse outfit! Echter is het natuurlijk ook leuk om deze basis verder uit te breiden met leuke extra's en accessoires zoals deze leuke pluche Oeteldonk kikker met speld. Met de speld is de pluche kikker erg makkelijk aan uw trui of Oeteldonk jasje te bevestigen!
Deze mega populaire pluche kikker is een zeer leuke toevoeging aan uw outfit. U zult deze kikker dan ook vaak tegen het lijf lopen tijdens carnaval in Den Bosch!

Oeteldonk kikker tegen de laagste prijs van Nederland en morgen al in huis!


Oeteldonkstijl tracht het breedste en leukste assortiment Oeteldonk artikelen te verzamelen op deze webshop. Maar daar stoppen we niet! Oeteldonkstijl hanteert voor alle Oeteldonk artikelen de garantie op de laagste prijs van Nederland. Vindt u deze pluche Oeteldonk kikker elders tegen een lagere prijs? Dan passen wij direct onze prijzen aan en maken het verschil met u goed.
Een derde kracht van Oeteldonkstijl, is de snelle levertijd. Wanneer u deze pluche Oeteldonk kikker vandaag voor 18:00 uur besteld op de webshop, dan is het morgen al bij u in huis!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 306
9.2
306 Beoordelingen
"Super
Netjes gebeld omdat de maat die ik besteld had niet te leveren was"
3.95