Oeteldonkstijl

Grof gebreide Oeteldonk sjaal

Carnaval in Oeteldonk kun je niet vieren zonder een Oeteldonk sjaal, koop 'm nu bij Oeteldonkstijl!

Oeteldonk is inmiddels dé plek geworden om carnaval te vieren. Carnaval in Den Bosch is inmiddels uitgegroeid tot een evenement van naam en faam waar jaarlijks hordes feestvierders vanuit het gehele land naartoe trekken om deel te nemen aan het geweldige rood, wit en gele spektakel. Uiteraard mag jij hierin niet achterblijven!

De Oeteldonkse sjaal kan niet ontbreken bij je outfit

Ben jij tijdens carnaval te vinden in Den Bosch? Dan hoor je er pas helemaal bij wanneer je rondloopt met een Oeteldonk sjaal. Niet alleen is deze sjaal leuk en hoort hij bij de outfit, hij is ook nog eens lekker warm. We begrijpen dat je deze in de kroeg niet zo zeer nodig zult hebben, maar als je naar buiten loopt om je vrienden te zoeken dan is deze sjaal wel heel erg handig!

Zeer grof gebreide Oeteldonk sjaal voor de laagste prijs van Nederland

Bij Oeteldonkstijl vinden we het belangrijk dat je nooit teveel betaalt voor een artikel. Wij bieden daarom de laagste prijs van Nederland. Wij kopen onze producten direct in bij de bron waardoor de prijzen laag blijven, Daarnaast kunnen we altijd direct uit voorraad leveren en vinden we een snelle bezorging heel belangrijk. Wanneer je je bestelling op werkdagen voor 18:00 uur bij plaatst, heb je het de volgende dag al in huis.


Warning: file_get_contents(/home/oetel/domains/oeteldonkstijl.nl/private_html/_Images/icon-ardn.svg): failed to open stream: No such file or directory in /home/expotis/domains/cms.expotis.nl/public_html/shared_pages/product_detail.php on line 89
Meer info

Warning: file_get_contents(/home/oetel/domains/oeteldonkstijl.nl/private_html/_Images/icon-arup.svg): failed to open stream: No such file or directory in /home/expotis/domains/cms.expotis.nl/public_html/shared_pages/product_detail.php on line 90
Minder info
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 607
9.2
607 Beoordelingen
"Snel bezorgd Mooi materiaal en snel bezorgd"
12.75