Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonk sjaal

Oeteldonk is een van de grootste carnavals steden in Nederland. Het carnaval in Oeteldonk is voor "buitenstaanders" net wat anders dan zij gewend zijn. Carnaval in Den Bosch draait namelijk om een eeuwenoud protocol, waar die Bosschenaren zich aan houden. In het protocol zie je veel symbolen en een kenmerkende kledingstijl. Kom je carnaval vieren in Oeteldonk? Dan wordt het zeer gewaardeerd als je je ook aan deze kledingstijl houdt. Een van de belangrijkste onderdelen van de klederdracht is wel de Oeteldonkse sjaal. Deze rood-wit-gele sjaal zie je dan ook veelvuldig voorbij komen als je carnaval gaat vieren in Oeteldonk!

De echte gebreide Oeteldonk sjaal

Oeteldonksesjaal
Bestel direct! ››

Oeteldonk sjaal, de enige echte musthave

Een Oeteldonks jasje met een mooie gebreide Oeteldonk sjaal, hoeft echt niet ouderwets en saai te zijn. Je maakt je eigen Oeteldonkse carnavalskleding helemaal naar je eigen smaak, met mooie Oeteldonk emblemen en andere Oeteldonkse versiering. Met de enige echte Oeteldonk sjaal, maak je je outfit helemaal af. Bij Oeteldonkstijl ben je in ieder geval gegarandeerd van de laagste prijs! Bestellen doe je eenvoudig in onze webshop. Heb je nog vragen, kun je ons altijd telefonisch bereiken op 073-2020033.

Waarom dan per se de Oeteldonk sjaal?!


Gaat u een feestje vieren in Oeteldonk, dan zijn de Oeteldonk emblemen van levensbelang! Waarom?!

  • De Oeteldonk sjaal is de absolute must have bij carnaval in Oeteldonk;
  • Een jasje met de Oeteldonk emblemen en de Oeteldonk sjaal is DE Bossche traditie!;
  • Zonder de Oeteldonk sjaal komt u veel horecagelegenheden niet eens binnen;
  • U ieder jaar de Oeteldonk sjaal zo weer aan kan doen;
  • Zonder de Oeteldonk sjaal loopt u simpelweg verloren in Oeteldonk! .Oeteldonk emblemen | Oeteldonk

SHARE
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.