Oeteldonkstijl

Oeteldonk embleem - Altijd aan de fles gebleven

De levenscyclus is simpel: je gaat van de fles, naar de frisdrank fles, naar de bierfles. Altijd aan de fles gebleven!

Het leven is simpel: je wordt geboren en je krijgt de fles. Later, wanneer je wat ouder bent, ga je aan de flesjes cola. Vanaf je 18e ga je over naar de bierfles, en hier blijf je bij tot het eind. Het leven is te kort om teveel na te denken over of je dat ene biertje nog wel had moeten nemen. Leef je leven! Een echt Bosschenaar is een geboren en getogen Oeteldonker. Vaak zie je dat wanneer echte Oeteldonkers een kind krijgen, hun kind het liefst de eerste volgende carnaval al meenemen om zo de traditie te laten zien en de Oeteldonkse gebruiken aan te leren.

Oeteldonk emblemen en andere Oeteldonk kleding

Oeteldonk heeft helemaal zijn eigen kleding. De markt hierin wordt steeds groter, steeds meer Oeteldonk emblemen komen op de markt en er worden steeds meer soorten dingen in de Oeteldonk stijl gemaakt. Dit komt ook mede doordat Oeteldonk steeds populairder wordt. Ook buiten Den Bosch komen er steeds meer mensen naar Oeteldonk om dit mooie feest met ons te vieren. Dit is natuurlijk hartstikke tof! Hoe meer zielen, hoe meer vreugde toch? Maar helaas komen vaak mensen van buitenaf in een rare verkleding naar Den Bosch en niet verkleed in de Oeteldonkse tradities. Maar wat is Oeteldonk kleding? De basis van Oeteldonk kleding bestaat uit een boeren kiel of jas met daarop een partij Oeteldonk emblemen erop, een Oeteldonk sjaal en vaak nog een paar Oeteldonk handschoenen. Daarnaast wordt de Oeteldonk kleding vaak nog opgefleurd met vele Oeteldonk accessoires.

Oeteldonk emblemen op Oeteldonkstijl.nl

Doordat we grootschalig onze Oeteldonk emblemen inkopen bij de rechtstreekse variant, en geen tussenhandelaren in ons proces hebben die de prijs opdrijven, kunnen wij onze Oeteldonk emblemen aanbieden tegen de laagste prijs van heel Nederland. Daarbij staat bij ons de klant echt op nummer 1. Dit hoor je wel vaker bij bedrijven, maar wij maken dit echt waar! Heb jij een klacht, opmerking, vraag of wat dan ook? Wij zorgen dat je met een grote lach weer in Oeteldonk kan staan zonder enkele problemen.
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 305
9.2
305 Beoordelingen
"Uitstekend
Ergste keer wat besteld. Snel en correct geleverd !!"
4.76