Oeteldonkstijl

Oeteldonk embleem - Liever te dik in de kist

Liever te dik in de kist, dan weer een feestje gemist! Een fantastisch nummer met een fantastisch Oeteldonk embleem!

Het bekende nummer van Stef Ekkel en Rene Karst "liever te dik in de kist" is een grootse hit. Het nummer kwam uit in 2016 en stond al gelijk en de top lijsten van Nederland. Maar hoe dit nummer uit is gekomen is nog een heel ander verhaal. Want het nummer is door Karst en Ekkel geschreven bij een afterparty in Turkije aan een de rand van een hotelzwembad. Iemand heeft het daar toen opgenomen en op YouTube gezet. Het nummer werd zó snel opgepakt dat mensen het in Nederland al zongen voordat ze Turkije hadden verlaten.

Carnavals hits in Oeteldonk emblemen verwerkt

In ons Oeteldonk hebben we heel veel nummers die worden gedraaid tijdens carnaval. Vele hiervan zijn door Oeteldonkers zelf geschreven. Denk hierbij aan bijvoorbeeld "ik zing veur jou" van Ad Siemons (Ook bij ons in een Oeteldonk embleem verkrijgbaar), of "blauw" van Vergimmes Mooi. Veel van deze nummers hebben een pakkende tekst die vervolgens in Oeteldonk emblemen verwerkt worden. Maar in Oeteldonk worden niet alleen Oeteldonkse nummers gedraaid. De grootste Nederlandse hits worden ook helemaal grijs gedraaid, en ook hierop gaat iedereen helemaal los. Deze Nederlandse toppers worden dan óók vaak weer verbonden aan een reeks Oeteldonk emblemen. Zo hebben we nu ook "Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht" en dit Oeteldonk embleem "Liever te dik in de kist".

Oeteldonk emblemen op Oeteldonkstijl.nl

Op Oeteldonkstijl heb je altijd de beste deal die er te vinden is op het internet. Wij bieden al onze klanten de laagste prijs die er is, en dit op al onze Oeteldonk kleding en Oeteldonk emblemen! Dit betekend dat je deze producten dus nergens anders goedkoper gaat vinden. Wanneer je dit in een zeldzaam geval wel tegen komt? Laat dit even weten en wij passen de prijs direct aan en wij matchen jou het verschil.
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 306
9.2
306 Beoordelingen
"Super
Netjes gebeld omdat de maat die ik besteld had niet te leveren was"
4.76