Oeteldonkstijl

Oeteldonk embleem - Oeteldonkse rangstrepen

Rangstrepen in de Oeteldonkse kleuren; uniek Oeteldonk embleem!

Met carnaval wordt de stad 's-Hertogenbosch omgedoopt tot Oeteldonk. Hordes feestende mensen dansen, zingen en feesten met elkaar. Van Brabanders tot Randstedelingen en van jong tot oud; iedereen is met carnaval in de ban van Oeteldonk. Bij het Oeteldonkse feest hoort ook de Oeteldonkse kleding. Rood wit geel zijn de kleuren van de Oeteldonkse kleding en jasjes met de Oeteldonkse emblemen zijn een absolute must have wanneer je in Oeteldonk carnaval komt vieren. Wij zijn dan ook zeer trots op ons ruime assortiment Oeteldonk kleding en Oeteldonk emblemen!

Waarom Oeteldonkse emblemen kopen?


Oeteldonk staat voor saamhorigheid en gemoedelijkheid. Deze saamhorigheid komt niet alleen naar voren door middel van het feesten en drinken met elkaar. Ook in de kleding van de carnvalsvierders komt deze gelijkheid duidelijk naar voren. De Oeteldonkse kleding kenmerkt zich door de rood-wit-gele kleuren. Daarnaast valt op dat bijna iedereen een colbertje (of de traditionele boerenkiel) draagt met de zeer bekende Oeteldonkse emblemen.
Buiten het feit dat de kledingdracht zorgt voor onderlinge betrokkenheid geeft het ook een enorm voordeel als je met carnaval bij de Bossche cafes naar binnen wil. Vanwege de enorme drukte ontstaan er rijen aan de deuren van de horecagelegenheden. Steeds vaker zijn cafe eigenaren geneigd om gasten in Oeteldonkse kleding binnen te laten voor eventuele buitenstaanders. De Oeteldonkse emblemen spelen hier een zeer grote rol in!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 306
9.2
306 Beoordelingen
"Super
Netjes gebeld omdat de maat die ik besteld had niet te leveren was"
2.5