Oeteldonkstijl

Oeteldonk embleem - Lach niet van gezicht

Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht, dat zou je wel willen. Een prachtig Oeteldonk embleem!

John de Bever. De artiest van vele bekende nummers. Denk hierbij aan "het gaat om liefde", "laat ons dansen" en zo nog veel meer. Maar één van zijn grootste hits is toch wel het nummer "jij krijgt die lach niet van mijn gezicht". Wanneer je in Oeteldonk op stap bent, hoor je dit nummer gegarandeerd over de boxen. Heel het café staat dan op de kop en iedereen zingt mee. En waarom ook niet? Als je in Oeteldonk staat, kan het niet anders dan dat je een lach op je gezicht hebt!

Oeteldonk emblemen, Waar komen die toch vandaan?

Oeteldonk emblemen bestaan al sinds 1962 en was in eerste instantie een verwijzing naar een gebeurtenis of jubileum van een Oeteldonkse club van dat jaar. Sinds 1995 (met een eenmalige onderbreking in 1996) zijn de Oeteldonk jaaremblemen gekoppeld aan het thema/motto van het jaar. Elk jaar wordt aan het einde van de carnaval het thema bekend gemaakt voor het volgende jaar. Vanaf dit moment wordt de ontwerp wedstrijd geopend en kan iedereen zijn ontwerp insturen voor het jaar embleem.

Oeteldonk emblemen en andere Oeteldonk kleding op Oeteldonkstijl

Oeteldonk is een hele cultuur op zich. Zo heeft Oeteldonk zijn eigen muziek, zijn eigen symbolen, verwijzingen en kledingstijl. Een speciale "dresscode" in een carnavalsstad is niet gewoonlijk. In de meeste carnavalssteden verkleden mensen zich gewoon in de meest rare kleren. In Oeteldonk verkleed iedereen zich volgens de Oeteldonkse traditie. Deze Oeteldonk kleding bestaat uit een boeren kiel of jas met daarop Oeteldonk emblemen, een Oeteldonk sjaal en een paar Oeteldonk handschoenen. Voor de rest kan deze Oeteldonk kleding aangevuld worden met nog meer Oeteldonk accessoires om er een persoonlijk tintje aan te geven.
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 309
9.2
309 Beoordelingen
"goede service en heel snel!!
Ik kreeg een verkeerde bestelling binnen. Na een mail kreeg ik direct reactie en was het heel snel opgelost. Super!"
4.76