Oeteldonkstijl

Oeteldonk embleem - Binnenstebuiten

Dit jaar mag dit embleem niet op je jasje ontbreken!

Sinds 1964 wordt er jaarlijks een embleem uitgebracht. Tot 1996 waren deze Oeteldonk emblemen een eerbetoon aan een gebeurtenis of een jubileum. Sinds 1997 wordt dit jaarembleem gekoppeld aan een thema dat ieder jaar weer anders is. Het jaarlijkse Oeteldonk embleem wordt gekozen uit vele inzendingen van mensen die deelnemen aan deze wedstrijd. Dit jaar was het thema ‘Binnenste buiten’ en ook wij hebben een eigen ontwerp gemaakt. Zie hier ons jaarembleem van 2020!

Oeteldonkse artikelen

We bieden een groot assortiment aan Oeteldonkse artikelen aan. Naast Oeteldonk emblemen verkopen we ook Oeteldonkse sjaals, jassen, heuptasjes en armbandjes aan. Zo kun je niet alleen je jasje versieren, maar kun je outfit compleet maken.

Oeteldonk emblemen kopen tegen de laagste prijs van Nederland

Oeteldonkstijl snapt dat je liever niet teveel uitgeeft aan je outfit en dat je elke euro het liefst uit wilt geven aan bier en worstenbroodjes. Geen zorgen! Wij zorgen dat de prijzen laag blijven zodat je niet teveel geld kwijt bent aan je outfit. Wanneer je onze producten op werkdagen voor 18:00 uur besteld, heb je het de volgende dag al in huis!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 309
9.2
309 Beoordelingen
"goede service en heel snel!!
Ik kreeg een verkeerde bestelling binnen. Na een mail kreeg ik direct reactie en was het heel snel opgelost. Super!"
5.95